Femeie veselă

5 motive pentru care te vei îndrăgosti de femeia Berbec

Nu are cum să nu îţi placă o persoană care este mereu plină de energie şi cu zâmbetul pe faţă ori de câte ori o vezi. Aşa este femeia Berbec!
De ce te vei îndrăgosti de femeia Berbec?

1. Este pasională


Femeia din această zodie are acel ceva care te atrage şi te vrăjeşte. Felul de a vorbi, mişcările şi gesturile sale îţi răscolesc în tine o mulţime de trăiri. Ea este senzuală şi feminină, însetată de iubire şi în cele mai multe cazuri îţi pune imaginaţia la grea încercare.

2. Este loială


Te vei îndrăgosti imediat ce vei începe să îţi dai seama că această femeie este foarte sinceră, educată şi atentă la cei din jur. Dacă vei avea o parteneră din această zodie, poţi sta liniştit cu privire la loialitatea şi devotamentul faţă de familie.


3. Femeia berbec: Este independentă


Oricine admiră o femeie independentă, iar cea din zodia Berbec este cel mai bun exemplu. Dă dovadă de curaj, este sigură pe ea şi extrem de hotărâtă atunci când îşi propune ceva. Nu aşteaptă nimic de la nimeni, se gospodăreşte cum nimeni nu ştie mai bine şi e puternică din toate punctele de vedere. Inteligenţa cu care a fost înzestrată, dar şi faptul că îşi doreşte să evolueze tot timpul o ajută să se descurce în orice situaţie.


4. Este mereu cu zâmbetul pe buze


Te vei simţi atras din prima clipă de zâmbetul ei, el te inspiră şi îţi transformă cu totul starea de spirit într-una mult mai bună. Firea ei pozitivă, sfaturile spuse cu căldură te motivează să fii şi tu un om mai bun. Este atentă, mereu amabilă şi nu îţi va răspunde niciodată urât, iar asta nu e falsitate ca în cazul altora!

5. Femeia berbec: Este energică


Nu vei vedea o persoană mai activă decât femeia din această zodie. Este plină de energie şi mereu pusă pe fapte mari.
Nu poate să stea locului, însă nici nu se învârte inutil astfel încât mai mult să îi încurce pe cei din jurul ei. Te vei îndrăgosti de spontaneitatea ei şi de vibraţia pe care o transmite mai departe.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod