Zodia Vărsător

5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre femeia din Vărsător

Descoperă tot ce trebuie să ştii despre femeia din Vărsător înainte de a te căsători cu ea. Poate ascunde multe lucruri!
O femeie din zodia Vărsător nu se va căsători până nu va simţi nevoia să o facă, dar odată ce decide acest lucru, ea se va implica total şi va fi foarte pasională. Iată alte 5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre ea:

Ţine la libertatea ei

Acesta este principalul motiv pentru care o femeie din Vărsător este sceptică în legătură cu mariajul pentru că libertatea ei înseamnă totul pentru ea. Ea este de neoprit şi nu acceptă restricţiile. În calitate de soţ, trebuie să te asiguri că ea va avea spaţiul ei personal şi să respecţi faptul că îşi va trăi viaţa după propriile reguli.


Este loială şi onestă

Femeia din Vărsător nu va intra într-o relaţie sau nu se va căsători până când nu se simte pregătită, dar odată ce o face, loialitatea ei nu poate fi pusă la îndoială. Nu este posesivă cu partenerul ei de viaţă, dar tot ce îi cere este transparenţă şi onesttitate în ceea ce priveşte povestea lor de dragoste.

Crede orbeşte în partenerul ei de viaţă

Nu va trebui niciodată să răspunzi la întrebări inutile venite din partea unei femei din această zodie. Ea este credincioasă şi nu este nesigură pe iubitul sau soţul ei.
Ea are încredere orbeşte în el, dar această încredere trebuie menţinută.

Este spontană

Spontaneitatea este o caracteristică foarte proeminentă a femeilor din zodia Vărsător. Nu te poţi plictisi atunci când o ai în jurul tău. Ea găseşte bucurie în lucrurile mici, iar discuţiile cu ea sunt interminabile.

Ea oferă şi cere respect

O femeie din Vărsător nu te va insulta şi nu te va trata fără respect atunci când vine vorba de vorbe sau gesturi. În schimb, ea aşteaptă exact aceleaşi lucruri din partea partenerului ei de viaţă.
Ar trebuie ca el să o trateze cu respect dacă vrea ca relaţia să fie una paşnică.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod