Stres

5 cele mai panicate şi stresate zodii

Eşti una dintre acele persoane care e mereu panicată şi nu se poate relaxa o clipă?
Stresul şi panica pot provoca o mulţime de probleme de sănătate, inclusiv afecţiuni cardiace. Astrologia poate influenţa felul în care reacţionezi, aşa că unele zodii sunt mai relaxate, iar altele extrem de stresate.

Iată zodiile care se panichează şi stresează din orice:


Leu

Leii ţintesc foarte sus. Ei ştiu că sunt valoroşi şi că cei din jur sunt cu ochii pe ei. Dar ori de câte ori ceva le ameninţă renumele şi imaginea, ei tind să se panicheze. Ce ar trebui să facă pentru a evita acest lucru? Oamenii nu îi vor mai aprecia dacă văd că au şi vulnerabilităţi şi nu sunt perfecţi? Leul nu numai că îşi asumă resposabilitatea pentru lucrurile care au mers prost, ci se simte aşa chiar şi cu acelea în care nu e implicat.
Leul simte o presiune atât de mare asupra lui încât nu este suprinzător faptul că intră în panică şi se stresează atunci când şi cel mai mic lucru nu merge bine.

Gemeni

Gemenii au tendinţa de a se panica şi sunt în permenenţă în aşteptarea dezastrului. Problema lor este că se îngrijorează de lucruri care încă nu s-au întâmplat. Uneori, se concentrează atât de mult asupra a ceea ce se va petrece, încât uită de se întâmplă acum. Ei trebuie să nu se mai gândească la ce va urma şi să se concentreze asupra lucrurilor pozitive din prezent. Asta nu înseamnă că nu ar trebui să fie previzibili, dar trebuie să renunţe la tratarea tuturor lucrurilor ca un potenţial motiv de îngrijorare care le alimentează panica şi stresul.


Berbec

Berbecul poate avea un mic motiv de îngrijorare căruia să îi dea o importanţă majoră. El e muşcat de o insectă şi crede imediat că a fost un păianjen şi trebuie de urgenţă să meargă la spital. Apoi el aşteaptă ceva înainte să meargă la doctor, timp în care îşi imaginează tot felul de scenarii macabre. Cel mai bun lucru pe care poate acesta să îl facă este să îşi ia gândul de la subiectul cu pricina şi să încerce un sport sau o altă astfel de activitate. Dacă chiar are toate motivele de panică, atunci trebuie să ia măsuri imediat, însă nu fără să analizeze întâi.

Peşti

Peştii tind să se panicheze mai ales în ceea ce priveşte propriile lor acţiuni.
S-au implicat atât de tare în ceva încât devine dureros? Peştii sunt duri cu ei şi deşi ei oferă a doua şansă, consideră că alţi oameni nu le-o va acorda. Dacă au stricat ceva sau au avut vreun eşec, trebuie să găsească o cale să repare situaţia sau de a găsi alte soluţii. Ei încearcă să îşi ascundă panica şi stresul, dar mâinile tremurânde sau respiraţia rapidă îi da de gol.

Fecioara

Fecioarei îi place să aibă lucrurile în ordine şi să ţină totul sub control, dar dacă ceva intervine şi îi dă totul peste cap, atunci ea va intra în panică. Va încerca să o amâne, însă ea ştie că oprirea dezastrlui e în mâinile ei.
Cu toate acestea, uneori, ea nu poate să împiedice imprevizibilul şi, în loc să-l gestioneze productiv, panica resimţită va înrăutăţi situaţia. Ea trebuie să înveţe cum să facă faţă stresului şi anxietăţii într-un mod mai bun.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod