5 cele mai indiferente semne zodiacale – sunt reci ca gheața

Oricât de mult ai încerca să ajungi la ele, atunci când se închid în fața ta devin mistere de nepătruns.
Sigur ca aceste zodii pot fi calde si umane, insa exista situatii in care te intrebi daca au tinut vreodata la tine. Atunci cand sunt furioase sau cand nu se simt bine intr-un anumit context, se vor inchide in fata celorlalti si vor deveni complet indiferente.

Se vor purta ca si cum nimic nu le atinge chiar atunci cand tu simti nevoia sa-ti exprimi tristetea si alte emotii coplesitoare. Iti vor da senzatia ca esti singura, ca intre voi s-a ridicat un zid insurmontabil.

Iata care sunt cele mai indiferente si reci semne din horoscop:


1. Scorpion


Scorpionul este un semn misterios si tacut, iar tacearea lui e aproape violenta in momentele in care e suparat sau i se cere ceva ce nu e dispus sa dea. Desi e pasional si poate avea o energie fierbinte, in momentele lui proaste e rece ca gheata si te poate face sa te simti complet inutil si neadecvat.
Nu va raspunde la cerintele nimanui, va parea ca nu vede si nu aude. E posibil sa se inchida complet in fata ta si sa simti ca nu poti face nimic pentru a restabili conexiunea cu el. Da-i spatiu si ajuta-l sa aiba din nou incredere in tine.

2. Capricorn


Capricornii refuza sa se lase dominati de emotii, asa ca vor prefera sa para reci decat instabili si vulnerabili. Sunt fiinte rationale, care se bazeaza pe fapte si care nu vad in fata ochilor decat propriile obiective. Vor fi in mod deosebit expeditivi si indiferenti cu persoanele care ii impiedica sa-si atinga scopurile.
Prefera sa detina controlul in orice moment si nu vor renunta la el pentru a face pe cineva sa se simta mai bine. Trebuie sa fii o persoana cu stima de sine crescuta ca sa poti trai langa un Capricorn. 
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod