Stare proastă

4 zodii care sunt mereu într-o dispoziţie proastă

Există unele persoane care par indispuse tot timpul, dar, în cele mai multe cazuri, îşi induc această stare singure fără să aibă nici cel mai mic motiv care să le determine să se poarte aşa.
Din păcate, atunci când au cu adevărat motive să fie prost dispuse sau irascibile, ele se transformă în oameni care îi sperie pe cei din jurul lor şi îi pun pe fugă.

Fiecare dintre noi avem măcar o persoană de acest gen în jurul nostru şi nu există prea multe şanse să o schimbăm.

Când eşti mereu într-o stare proastă, înseamnă că întotdeauna te aştepţi ca ceva să meargă prost. Tu ţi-ai creat în minte deja o imagine care te face să fii dezamăgit. Dar, având această mentalitate, îţi poate face mai mult rău şi te face să pari mereu indispus şi încruntat. Puterea gândirii pozitive este foarte importantă. Când te antrenezi să gândeşti optimist, îţi poţi schimba starea de spirit în una bună.

Dar, dacă vizualizezi binele prin afirmaţii pozitive, mantre de dimineaţă şi reacţii pozitive la experienţe negative, acestea te pot ajuta să devii o persoană mai fericită şi mai sănătoasă.
Evident, este nevoie de timp pentru a-ţi schimba modul de gândire, dar se poate, pentru că totul ţine doar de tine şi de cele mai multe ori nici nu ai motive să fii atât de negativist.

Iată 4 zodii care sunt mereu într-o dispoziţie proastă:

Rac


Tu eşti definiţia absolută pentru dispoziţie proastă, pentru că nu există niciun minut în care să nu acţionezi cu toane. Să fii prost dispus nu e întotdeauna un lucru rău,ci poate înseamnă că eşti plin de trăiri, emoţii şi sentimente. Cea mai bună modalitate de a te descrie este că eşti temperamental, ceea ce înseamnă că starea ta de spirit se poate schimba cu uşurinţă şi se poate transforma într-una negativă. Încă din momentul în care te trezeşti dimineaţa, starea ta devine irascibilă. Eşti nemulţumit că patul tău e incomod, că nu ai cafea să bei sau că telefonul tău îţi aduce veşti care nu îţi convin.
Acum este clar de ce eşti mereu într-o dispozţie proastă, dar dacă nu alegi să îi oferi ce merită laturii tale emoţionale, atunci vei găsi mereu ceva de care să fii supărat.

Fecioară


Tu nu cauţi în mod voit situaţii care să te aducă într-o stare proastă, dar perfecţionismul te împinge să ajungi să te indispui cu siguranţă. Simţi nevoia să ţii mereu lucrurile sub control şi ai nevoie de asta în mod constant, iar atunci când eşti copleşit sau când cineva nu respectă regulile tale, te poţi trezi cu o dispoziţie foarte proastă. Îţi place să controlezi cât mai mult situaţia, iar asta înseamnă să le spui tuturor celorlalţi ce să facă. De asemenea, starea ta este indusă de faptul că te vezi vinovat chiar şi atunci când e vina altora sau când situaţia nu depinde de tine. Acestea fiind spuse, poţi fi prea critică cu tine însuţi şi când un lucru minuscul nu merge aşa cum ţi-ai planificat, atunci devii extrem de indispusă.
Şi durează destul de mult această dispoziţie!

Scorpion


Tu ai multe motive să fii supărat. Deci, dacă ai o dispoziţie proastă, atunci probabil există un motiv bun pentru asta, cel puţin în mintea ta. Îţi exprimi cu uşurinţă sentimentele, iar asta se vede chiar pe faţa ta, deci nu e de mirare că oamnii ştiu exact când trebuie să stea departe de tine. Acest lucru este valabil mai ales atunci când eşti încruntat. Eşti, în general, o persoană negativistă. Nu ai prea multă încredere în oameni, aşa că atunci când ai posibilitatea de a alege între a fi optimist sau pesimist, tu optezi pentru pesimism.

Capricorn


Tu nici măcar nu încerci să te bine dispui sau să fii într-o dispoziţie bună, dar foloseşti această tehnică pentru a fi mai productiv. Sigur, sunt momente când vei şi zâmbi, atunci când ai speranţe cu privire la ceva sau când ceva merge cu adevărat bine, dar, în cea mai mare parte, nu ai timp să arăţi veselie şi nici nu eşti adeptul zâmbetelor false sau de complezenţă.
Să fii mereu pozitiv şi fericit e semn de slăbiciune din punctul tău de vedere şi nu te regăseşti în această situaţie. Eşti unul dintre cele mai cinice semne zodicale, ceea ce înseamnă că mereu eşti în căutarea unui motim pentru a spune "știam" atunci când se întâmplă ceva. Deci, starea ta proastă este dată de faptul că tu ştii deja lucruri de care alţii nu îşi dau seama. Cu toate acestea, îţi continui viaţa în ritmul tău şi eşti mulţumit de asta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod