Femeie tristă

4 zodii care nu spun niciodată ce simt

Unele persoane nu se pot deschide prea uşor în faţa altor persoane, iar acest lucru le face uneori să fie catalogate ca neavând sentimente!
Iată 4 zodii care au nevoie de ajutor pentru a-şi pune sentimentele pe tavă:

Fecioară


Fecioara este foarte timidă. Ea e mereu critică atât faţă de ea, cât şi faţă de ceilalţi, lucru care o împiedică să îţi arate cu adevărat sentimentele. E practică şi analitică, astfel încât tratarea emoţiilor poate fi foarte dificilă pentru ea, pentru că astfel ar simţi că pierde controlul. Ea munceşte mult şi nu se joacă, aşa că ideea de a spune ce simte e o pierdere de timp.

Balanţă


Balanţa urăşte confruntarea. Ea vrea cu orice preţ să scape de orice responsabilitate emoţională.
E genul de persoană care îţi va spune de 100 de ori că e bine înainte de a recunoaşte că e supărată. Ea e extrem de paşnică şi corectă, chiar până în punctul de a se lăsa călcată în picioare fără să spună nimănui că e deranjată de asta.

Scorpion


Scorpionul se confruntă cu gelozia, secretomania şi neînţelegerile, ceea ce îl opreşte din a-şi exprima sentimentele. Îi e greu să aibă încredere în oameni, chiar şi atunci când sunt foarte apropiaţi. Poate că nu vrea să spună ce simte de frică să nu fie judecat.
El vrea să pară încrezător, dar în sinea lui are probleme cu stima de sine.

Vărsător


Acest nativ e şi cald, dar şi rece şi niciodată nu ştii cum se simte. El simte şi gândeşte mai profund ca oricine, însă doar ura şi-o exprimă. În momentul în care îl întrebi dacă e în regulă, se va enerva pe tine. Doar cu mult noroc îl poţi face să se deschidă şi e nevoie de multă răbdare dacă îl vrei în viaţa ta.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod