zodii care nu se cearta prin mesaje

4 zodii care nu se ceartă niciodată prin mesaje

Nimeni nu are timp pentru asta în zilele noastre. Să te cerți prin mesaje poate fi destul de copleșitor!
Imaginează-ți că începi o ceartă și apoi trebuie să aștepți o perioadă necunoscută pentru a primi un răspuns. O ceartă care în mod normal ar putea să se încheie în mai puțin de 20 de minute, în cazul mesajelor se poate prelungi cu ore întregi.

Nu numai că cearta se va prelungi, dar te vei trezi de multe ori recitind mesajele pentru a te asigura că totul este clar și că nu interpretezi greșit ce spune cealaltă persoană. De asemenea, utilizarea excesivă a emojilor sau lipsa acestora creează confuzie. Faptul că nu îi poți auzi tonul sau nu îi poți citi limbajul corpului înrăutățește situația. Mai mult decât atât, cuvintele sunt scrise greșit și prescurtate, lucru care nu ajută deloc într-o dispută.

Dacă unele zodii preferă să se certe prin mesaje, altele au nevoie de o conversație autentică și deschisă, care să le permite să poată vedea expresii faciale și să audă tonul vocii.


Care sunt zodiile care nu se ceartă niciodată prin mesaje?


Berbec

Berbecul adoră competiția. Se străduiește să fie primul și cel mai bun la toate, inclusiv când vine vorba de ceartă. Mesajele nu îl ajută să își atingă acest obiectiv. Din moment ce Berbecul vrea să fie primul mereu, el este de regulă foarte ocupat. Nu are timp să își întrerupă activitatea pentru a răspunde la mesaje care provoacă discuții lungi. De asemenea, îl enervează că cealaltă persoană alege să-și piardă timpul astfel, în loc să fie productiv precum el. Berbecul alege să adopte o abordare directă și cinstită. Ascunderea în spatele unui ecran este exact opusul. Un Berbec nu e capabil să răspundă clar și concis prin mesaje, dar se descurcă foarte bine într-o ceartă față în față!

 

 

Taur

Taurul este rațional în orice situație și de aceea e persoana perfectă pentru a aplana un conflict.
Certurile sunt, de obicei, pline de emoții care tind să întunece judecata oamenilor. Un Taur se poate folosi de abilitatea lui de a fi răbdător pentru a controla fluxul conversației. De asemenea, el obișnuiește să atingă persoana cu care vorbește, cu scopul de a o face să se simtă în largul său. Prin mesaje, nu există nicio interacțiune fizică, așadar energia negativă poate persista mai mult timp. Taurul apreciază răspunsurile autentice și spontane. Discutând prin mesaje, participanții au șansa să se gândească la răspunsul lor cât doresc înainte de a trimite mesajul. Unui Taur nu îi place această abordare.

Gemeni

Gemenii sunt conduși de Mercur, planeta comunicării. Ei se simt cei mai fericiți atunci când își împărtășesc ideile cu oamenii. Chiar și în cazul unei dispute, ei apreciază că pot auzi punctul de vedere al altcuiva și au posibilitatea de a fi de acord sau nu cu ceea ce se spune.
Conversațiile prin mesaje nu sunt eficiente pentru ei. Pot fi interpretați greșit, pentru că nu au timp să răspundă sau să citească mesaje lungi. Mai degrabă ar prefera să sune sau să vorbească față în față. Dacă informațiile sau cuvintele nu sunt clare pentru ei atunci când se ceartă prin mesaje, se vor enerva și vor renunța la conversație cu totul. Mesajele nu au un flux clar de cuvinte!

Vărsător

Vărsătorului îi place să fie stimulat psihic. Dacă nu e provocat, atunci se plictisește și își va pierde interesul pentru a găsi o soluție la problemă. Din punctul lui de vedere, nu poate discuta detaliat prin mesaje și, din această cauză, nu vede rostul de a o face. Chiar dacă nu pare, comunicarea este foarte importantă pentru un Vărsător. Deși îi e greu să-și exprime emoțiile și e considerat o persoană rece și distantă, un Vărsător încearcă din greu să schimbe această percepție.

Abilitățile lui de a asculta și de a fi imparțial nu pot fi aplicate  în comunicarea prin mesaje. Știe că astfel va părea că nu îi pasă, deși nu este deloc adevărat. Pentru a evita confuzia, un Vărsător preferă să se certe doar față în față.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod