4 zodii care îşi ascund senzualitatea

Intimitatea este foarte importantă într-o relaţie. Trebuie să existe pasiune pentru ca ea să reziste.
Multe relaţii se încheie din cauza lipsei de intimitate din cuplu. În timp ce unii se despart, unii parteneri aleg să caute acest lucru în altă parte.

Deşi unele zodii sunt extrem de pasionale şi senzuale (Berbec şi Scorpion), altele îşi ţin această latură ascunsă până când consideră că partenerul este cu adevărat de încredere. Aceste semne tind să fie mai prudente şi practice şi se gândesc mai puţin la sentimentele lor.

Totuşi, senzualitatea şi pasiunea nu înseamnă numai sex. Gesturile intime pot fi oricare, de la o îmbrăţişare pasională până la sărutări.
Poţi fi senzuală prin cuvinte şi prin acţiuni. Adesea, aceste semne sunt grijulii, arătându-şi dragostea şi pasiunea prin ajutor şi susţinere necondiţionată. Este posibil să fie nevoie de multă muncă pentru a se schimba, dar când vor reuşi, îţi vei da seama că a meritat din plin aşteptarea pentru că îţi vor arăta afecţiune mai mult decât sperai.

Care sunt zodiile care îşi ascund senzualitatea?


Fecioară

În mod normal, Fecioara este calculată şi critică. Cu toate acestea, din dorinţa de a se dedica total celor pe care îi iubeşte, vine cu o latură pasională pe care o păzeşte bine şi pe care nu o dezvăluie decât când simte că poate avea încredere cu adevărat în persoana din faţa ei.
Ea va deveni atunci sexy şi va acţiona cu o intensitate de care nu o credeai în stare. Ea va fi aventuroasă, lăsându-şi deoparte inhibiţiile şi obiceiurile obsesive în favoarea plăcerilor tale.

Capricorn

Capricornul este muncitor şi serios, aşadar nu prea îi stă în caracter să se joace. El se concentrează cel mai mult pe obiectivele sale şi îşi umple programul zilnic cu munca sa. Dar, de fapt, el este o persoană foarte specială dacă reuşeşti să îl faci să-şi dezvăluie latura plină de iubire şi senzualitate.
Trebuie doar să dea de cine trebuie. Dacă eşti persoana potrivită, atunci vei descoperi că ambiţia lui se extinde şi dincolo de muncă.

Rac

Racul este emotiv şi uneori trece foarte repede de la o stare la alta. Cu toate acestea, există o latură pasională care este bine ascunsă în interiorul lui. Racul nu este cel mai bun prieten cu fanteziile şi dorinţele sexuale, cel puţin nu până ce găseşte o persoană care îl face să se simtă confortabil. Atunci, el devine apropiat şi pune pasiune în tot ce face.

Vărsător

Vărsătorul este zodia schimbării şi a vitezei.
El e atât de distant, încât e dificil să îi descoperi latura senzuală. Când găsesc pe cineva special, nu se va ruşina să-şi dezvăluie fanteziile, transformându-se într-o persoană plină de pasiune.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod