4 zodii care adoră să râdă

Simţul umorului înseamnă mult mai mult pentru unele zodii decât pentru altele. Care sunt cele care apreciază o glumă bună?
În astrologie, există zodii care nu pun preţ pe simţul umorului, pentru că preferă să fie mai serioase. Dar, pentru unele semne, lipsa acestuia poate fi o piedică în calea fericirii lor.

După cum se spune, râsul este cel mai bun medicament şi acest lucru e perfect valabil pentru 4 zodii, care găsesc umorul ca fiind chiar sexy. Tristeţea, stresul sau gândurile pesimiste nu vor face altceva decât să îţi albească părul mai rapid. Un pic de umor poate să îţi înveseleasă ziua mai mult decât crezi.
Şi, dacă ai un prieten care a avut o zi groaznică, o glumă îl va ajuta să îşi revină.

Care sunt zodiile care adoră să râdă?


Gemeni

Gemenii sunt cei care caută mereu ceva distractiv de făcut. Se plictisesc destul de uşor, ceea ce înseamnă că trebuie să porţi conversaţii interesante şi active cu ei. Dacă vrei să le menţii interesul, simţul umorului este un truc util.

Leu

Leul este foarte sociabil, iubeşte petrecerile şi adoră să fie în centrul atenţiei. Nu îl poţi opri din distracţie, aşa că va trebui să i te alături.
E o persoană veselă care creează conexiuni profunde cu cei care ştiu să spună o glumă bună.

Săgetător

Săgetătorul este renumit pentru simţul umorului. Uneori, se foloseşte de el în vremuri grele, pentru că acesta este modul său de a face faţă durerii, furiei sau lucrurilor neplăcute. O glumă bună este cea mai sigură cale spre inima lui.

Vărsător

Vărsătorul nu pare să se bucure de glume prea mult, pentru că întotdeauna gândurile profunde îi acaparează mintea. Cu toate acestea, el e o persoană sociabilă şi vrea o companie capabilă să îl facă să uite de grijile sale.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod