4 sfaturi pentru a mima increderea

Cu totii am trecut prin situatii importante in care am fost nervosi sau timizi, desi ne-am fi dorit sa parem mai increzatori (intalniri amoroase, interviuri pentru slujba si lista poate continua).
Din pacate emotiile ne sunt tradate de gesturile pe care le facem. Insa exista si cateva cai prin care putem da impresia ca suntem increzatori, chiar daca nu este deloc asa.     

Iata cateva tips-uri care te pot ajuta sa pari increzator/e in momentele in care ai nevoie:

1. Unul dintre cele mai vechi si eficiente trucuri ramane mentinerea contactului vizual. Nu privi in jos sau spre cer, pentru ca vei parea speriat/a sau dezinteresat/a. Priveste in ochii partenerului/ei de conversatie si astfel vei parea mai increzator/e in tine si vei fi mai convingator/e.

2.
Desi nu este recomandat in toate situatiile (unele necesita seriozitate), cu ajutotul unui zambet (sau mai multe) vei reusi sa pari mai relaxat/a si increzator/e in fortele proprii.

3. Vorbeste cat mai mult. Raspunde la intrebari complet, nu doar printr-un cuvant sau doua. Nu te limita doar la raspunsuri si pune la randul tau intrebari.

4. Barbia sus! O pozitie corecta a corpului nu numai ca este sanatoasa dar iti va oferi si o pozitie impunatoare si astfel vei parea mult mai increzator/e.


Daca urmezi aceste sfaturi nu numai ca vei arata mai increzator/e in fortele proprii dar te vei si simti la fel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod