3 zodii care vor avea parte de cel mai grozav Valentine's Day

Ziua Îndrăgostiţilor poate fi cea mai frumoasă zi din viaţa ta. Vezi ce îţi pregătesc astrele!
Ziua Îndrăgostiţilor este o zi importantă pentru mulţi oameni care au un partener. Această zi este despre flori, bomboane, gesturi romantice, bijuterii sau un simplu film pe o canapea confortabilă. Cu toate acestea, pentru persoanele singure este dificil să se hotărască ce să facă în această zi.

E posibil să nu ai prea multe aşteptări de la această zi, dar astrologia îţi poate pregăti o surpriză. Pentru 3 dintre cele 12 semne zodiacale, Valentine's Day va fi spectaculos.

Care sunt zodiile care vor avea parte de o zi a îndrăgostiţilor grozavă?


Taur

Dintre toate semnele, tu vei avea parte de cea mai fierbinte şi sexy zi. Marte intră în semnul tău şi va lumina totul.
Fii provocator şi stabileşte o întâlnire unică cu partenerul tău. Eşti una dintre cele mai senzuale zodii, de aceea toată lumea te adoră şi ai mulţi admiratori. Nu te opri până nu ajungi la extaz.

Săgetător

Luna îţi va influenţa viaţa amoroasă în această perioadă, de la căsătorie până la o nouă relaţie. Asta înseamnă că vei avea nevoie să stai împreună cu o persoană specială de Ziua Îndrăgostiţilor. De asemenea, Jupiter, planeta norocului şi a miracolelor îşi va pune amprenta asupra ta până la sfârşitul acestui an.
Ai şansa de a te îndrăgosti la prima vedere, important este să ieşi din zona ta de confort.

Capricorn

Ai o latură pasională şi extrem de sălbatică şi eşti şi foarte sexy. Eşti pregătit să iei dragostea în coarne. Venus, planeta frumuseţii şi a căsătoriei va aluneca în semnul tău şi îţi va aduce un magnetism spontan. Indiferent dacă ai un partener sau nu, vei străluci ca o stea. De asemenea, Marte, planeta sexului şi a pasiunii, va fi prezentă de Ziua Îndrăgostiţilor şi îţi va aduce noroc în dragoste.
Este ziua perfectă pentru a fi mai îndrăzneţ în ceea ce priveşte poftele inimii.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod