3 lecții despre iubire pe care le înțelegem, din păcate, mult prea târziu

De foarte multe ori nu învățăm lecția de prima dată. Mai ales când vine vorba de dragoste, care este orbitoare, iar prin îndrăgosteală se poate atașa un văl roz, deliric, prin care să nu vedem realitatea, așa cum aste.
Prin urmare, uneori începem să înțelegem prea târziu. Dar cel mai important lucru este că o putem lua mereu de la capăt, cu siguranță. Nu a funcționat în acel caz, nu renunța. Singurul și, de altfel, cel mai important lucru, este să înveți din greșelile trecutului.

Iată trei din lecțiile de iubire pe care le înțelegem mult prea târziu!


Lecția nr.1 -Nimeni nu este făcut să te iubească


Tot ce poți face este să fii un om minunat, pe care și tu l-ai iubi. Orice altceva depinde de cealaltă persoană.
Indiferent cât de mult ai încerca să iubești și să ai grijă de o persoană, nu îi vei putea provoca forțat sentimente reciproce. Dar acesta nu este sfârșitul lumii! Probabil dacă ai fi știu asta dinainte, nu te-ai fi sacrificat de dragul bărbaților care nu au meritat atenția ta. Nu mai crede că este ceva în neregulă cu tine, este total neadevărat. Dar ideea este că nu poți fi decât cea mai bună versiune a ta pentru a oferi altora dorința de a te iubi. Altfel, nu poți face pe cineva să simtă ceva pentru tine în niciun fel. 

Lecția nr.
2 - Fiecare om iubește în mod diferit, care poate nu e, de multe ori, conform așteptărilor tale


Fiecare este prezent în relație și își arată dragostea în felul său. Și aici nu este vorba că oamenii sunt diferiți, ci unici, în felul lor. Fiecare își exprimă sentimentele în felul său. Nu îi poți spune cum să te iubească. Iubirea este o reflecție a sufletului unei persoane. Învață să-i accepți iubirea pentru ceea ce este. Apreciază-l și fii recunoscătoare, fără încerci să îl schimbi într-un fel sau altul. 
Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod