25 septembrie. Horoscopul zilei de astăzi. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Taur trebuie să fie atentă la anturaj astăzi, deoarece poate să fie minţită şi nu este bine să asculte toate vorbele rele
Berbec
Vei fi foarte bagacioasa astazi si nu vei reusi sa iti tii sub control curiozitatea. E posibil ca prin aceasta atitudine sa ii deranjezi pe unii colegi care iti vor reprosa acest lucru!

Taur
Nu este indicat ca astazi sa faci ceva in afara planului pe care ti l-ai facut. Incearca sa nu crezi in vorbele oricui si nu te lasa mintita!

Gemeni
Incearca sa nu te increzi in nimeni astazi, chiar daca unele persoane nu te-au dezamagit niciodata. Este foarte important sa asculti doar de tine in acest moment!

Rac
Nu te plange astazi, ci mai degraba incearca sa iti rezolvi problemele de una singura.
In caz contrar, cei din jur ar putea sa se simta obositi si plictisiti de tine!

Leu
Incearca sa pastrezi linistea din sanul familiei tale, si chiar daca te deranjeaza unele lucruri, incearca sa le tii doar pentru tine. Este pacat sa strici atmosfera pentru nimicuri!

Fecioară
Incearca sa nu fi lenesa astazi, chiar daca astepti weekendul cu atata ardoare. Ocupa-te constiincios de sarcinile pe care le primesti si nu lasa nimic facut pe jumatate.

Balanţă
Astazi vei avea sansa de a castiga o suma de bani la care nici nu sperai, dar trebui sa fii cumpatata.
Nu arunca cu ei in stanga si in dreapta, chiar daca esti fericita!

Scorpion
Te vei simti destul de puternica astazi si vei avea tendinta de a te crede buricul pamantului. Incearca sa ramai umana si sa ii respecti pe cei din jurul tau!

Săgetător
Este o zi buna pentru activitati creative, asa ca lasa distractia sa puna stapanire pe tine. Nimic nu te poate prost dispune, mai ales ca weekend-ul este atat de aproape.

Capricorn
Astazi vei avea ocazia perfecta sa le arati tuturor cat de capabila esti, mai ales pe plan profesional.
Chiar daca este vineri si toata lumea este cu gandul in alta parte, se vor gasi si persoane care sa te ia in serios.

Vărsător
Este o zi buna pentru treburi casnice, programul de munca a fost mai lejer si ai suficienta energie pentru a te ocupa de asta. Mai mult decat atat, te vei si distra in timp ce muncesti. da drumul tare la muzica!

Peşti
Vei intampina dificultati in rezolvarea sarcinilor pe care le-ai primit, si cu siguranta se intampla asta din cauza oboselii. Fii cu bagare de seama si adopta un stil de viata mai sanatos!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod