21 august. Horoscopul zilei de astăzi. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Berbec va avea parte de o dezamăgire amoroasă, însă familia şi prietenii o vor ajuta să treacă rapid peste asta
Berbec

Mai multa atentie te poate salva de la probleme astazi, dar tot trebuie sa te pregatesti pentru orice. Daca treci printr-o despartire amoroasa, familia si prietenii te vor ajuta sa iti revii rapid.

Taur

Astazi trebuie sa cantaresti bine avantajele si dezavantajele daca vrei sa faci o schimbare majora in viata ta. Fie ca este vorba de profesie sau de viata sentimentala, nu trebuie sa fii impulsiva!

Gemeni

Vrei sa te bucuri de tot mai multa libertate si cel mai probabil partenerul tau de viata te impiedica sa ai parte de asta.
Incearca sa nu ii ranesti sentimentele intr-un exces de egoism!

Rac

Surprinzator, ziua de astazi se poate dovedi a fi de mare succes pe plan profesional. Nimic nu te poate opri sa obtii functia si banii pe care ii meriti, iar ambitia te ajuta!

Leu

Vei avea parte de o zi linistita, asa ca nu ar trebui sa mai gandesti negativ. Ia partea buna a lucrurilor intotdeauna, chiar daca situatia nu este deloc roz pentru tine pe niciun plan.

Fecioară

Astazi vei avea parte de surprize neplacute din partea colegilor de munca, insa nu este nimic atat de grav precum vrei sa para.
Nu te plange si nu iti spune nemultumirile oricui!

Balanţă

Este o zi buna pentru orice fel de intalniri, fie ele amoroase ori in interes de serviciu. Comunici foarte usor si esti capabila sa asculti cu atentie oamenii din fata ta!

Scorpion

Este o zi buna pentru cumparaturi, fie ele pentru concediu sau doar pentru weekendul ce se grabeste sa apara. Ai suficienti bani cat sa iti achizitionezi si acel obiect mult dorit!

Săgetător

Nu vei avea parte de o zi prea buna, starea ta de dispozitie se poate caracteriza prin irascibilitate si impulsivitate.
Exista riscul sa te certi cu cineva din cauza faptului ca nu iti cantaresti vorbele!

Capricorn

Astazi trebuie sa te ocupi singura de problemele tale, cel care ti-a fost mereu alaturi in situatii neplacute acum te-a lasat balta. Nu este cazul ca tot tu sa fii cea suparata!

Vărsător

Este o zi buna pentru planuri de viitor, fie ele si pentru cel apropiat. Daca  vrei sa pleci in concediu, zilele acestea sunt tocmai bune pentru a pune la punct chiar si cele mai mici detalii.

Peşti

Nu meriti sa fii trista doar pentru ca unele persoane din jurul tau te vorbesc pe la spate, cu siguranta nu iti sunt prieteni adevarati.
A venit vremea sa faci o selectie printre ei!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod