20 august. Horoscopul zilei de astăzi. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Fecioară va avea parte de neplăceri din cauza banilor, însă nu va putea face nimic în această privinţă
Berbec

Ai grija de sanatatea ta astazi, esti destul de sensibila, iar bolile se vor lipi imediat de tine. Nu iti fie teama de aventura, doar asa vei avea sansa de a evolua!

Taur

Incearca sa iti amani planurile de astazi pentru zilele urmatoare, chiar daca iti doreai sa termini unele lucruri pentru totdeauna. Azi ai sansa de a cunoaste o persoana care va deveni foarte importanta pentru tine.

Gemeni

Fii creativa astazi si lasa-ti imaginatia sa zburde! Nu este necesar sa grabesti unele lucruri, mai ales daca primesti intelegere din partea superiorilor tai.

Rac

E posibil sa iti incepi ziua de astazi destul de urat, nu te afli intr-o dispozitie prea buna. Chiar si asa, cei din jurul tau nu te vor menaja si va trebui sa faci fata ritmului de la serviciu.

Leu

Astazi va trebui sa iei decizii importante pe plan sentimental, decizii care iti vor marca cu siguranta viitorul. Ori accepti o cerere in casatorie, ori va trebui sa fugi din calea iubitului tau!

Fecioară

Vei avea parte de o zi plina de contradictii si din pacate nu poti face nimic pentru a linisti apele. Micile neintelegeri pe care le ai vor avea legatura exclusiv cu situatia ta financiara.

Balanţă

Ai nevoie de mai multa afectiune astazi si vei fi tentata sa te apropii de toate persoanele care iti ies in cale. Este foarte important sa nu te increzi in oricine si sa iti protejezi secretele.

Scorpion

Astazi vei resimti unele tensiuni din trecut, si cel mai probabil are legatura cu un fost iubit. Daca nu mai ai sentimente pentru el, ai face bine sa il ignori total!

Săgetător

Ocupa-te mai mult de familie astazi, unele probleme nu mai pot fi amanate. Trebuie sa comunici mai mult si sa vorbesti mai deschis cu ei, merita acest lucru!

Capricorn

Va fi o zi buna pentru tine, mai ales pe plan sentimental. Viata de familie te implineste si iti merge din ce in ce mai bine din acest punct de vedere. Ai toate sansele sa iti maresti familia!

Vărsător

Te gandesti deja la weekend desi este joi, iar puterea de concentrare este minima. Incearca sa lasi sarcinile importante pentru saptamana ce va urma, altfel vei face greseli!

Peşti

Astazi vei primi o veste care te va da peste cap, o persoana draga tie are probleme, insa nu poti sa ajuti cu nimic. Incearca sa nu te consumi mai mult decat trebuie si ai grija de sanatatea ta!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod