18 august. Horoscopul zilei de astăzi. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Săgetător poate acţiona cu mai mult curaj atunci când vine vorba de afaceri, astrele sunt de partea ei
Berbec

Astazi vei incerca mai mult decat de obicei sa obtii o marire de salariu, fie printr-o promovare, fie doar raportat la bani. Chiar daca ai nevoie de aceasta schimbare, nu ii calca in picioare pe cei cu care stai la rand!

Taur

Incearca sa nu barfesti astazi, chiar daca este preocuparea care te relaxeaza cel mai mult. E posibil ca din aceasta cauza sa intampini unele probleme in mediul profesional!

Gemeni

Este posibil ca astazi sa fii destul de confuza cu privire la sentimentele iubitului tau fata de tine. Daca nu iti convine situatia, incearca sa porti o discutie serioasa cu acesta!

Rac

Iti doresti mult sa ajungi sus, cel putin pe plan profesional, iar astazi vei incepe primele demersuri in acest sens. Nu fi dezamagita insa ca nu vei fi rasplatita asa cum vrei doar pentru ca le faci si treaba altora!

Leu

Este o zi buna pentru afaceri si pentru intalniri in interes de serviciu. Ai toate sansele sa ti se faca o ferta pe care sa nu o poti refuza. Cu toate acestea, putin scepticism nu strica!

Fecioară

Astazi ai face bine sa lucrezi mai mult de una singura, munca in echipa nu iti poate aduce beneficii in acest moment. In plus de asta nu ai dispozitia de a socializa, cu atat mai mult sa te prefaci in fata altora!

Balanţă

Astazi exista un risc crescut de accidentari, de aceea prudenta ar trebui sa fie cuvantul cheie al acestei zile. Incearca sa nu mai fii atat de agitata orice ai face si sa iei totul cu calm.

Scorpion

Astazi vei fi nevoita sa ajuti pe cineva, cu bani sau cu sfaturi, lucru care nu iti face deloc bine. Firea ta sensibila va iesi la iveala si nu iti vei putea controla sentimentele!

Săgetător

Este o zi buna pentru investitii, mai ales daca ai in plan de ceva vreme sa pornesti o afacere doar a ta. Daca dispui de banii necesari, astazi poate fi ziua perfecta pentru un nou inceput!

Capricorn

Intuitia te va ajuta sa iesi astazi dintr-o situatie in care nici nu nu stii cum ai intrat. E posibil ca cineva sa te fi implicat fara sa iti ceara acordul, iar acum trebuie sa te decurci de una singura!

Vărsător

Va fi o zi ca oricare alta si nu vei avea prea multe batai de cap. Singurele probleme pe care ai putea sa le intampini pot fi mici ciondaneli cu unii colegi, insa si acest lucru face parte din rutina zilnica.

Peşti

Nici acum nu ti-ai reintrat in ritm si e posibil ca gandul sa iti zboare doar la concediu. Daca te-ai bucurat deja de vacanta, incearca sa fii mai responsabila!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod