17 august. Horoscopul zilei de astăzi. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Fecioară nu va fi prea mulţumită de cum va decurge această zi, însă nici nu face nimic pentru a schimba situaţia
Berbec

Astazi ai putea sa ai unele altercatii cu cineva de la locul de munca, de aceea ar fi bine sa lasi profesia pe locul doi in acest moment. Ocupa-te de familie si de cei dragi tie!

Taur

Incepi ziua cu discutii serioase si incerci sa le explici celor din jurul tau ca nu trebuie sa mai depinda de tine. Fie ca este vorba de iubitul tau ori de colegi, mesajul tau este acelasi.

Gemeni

Vei avea parte de multe evenimente astazi, si fiind luni va fi destul de obositor. Faptul ca intri mai greu in ritm te poate face sa pierzi oportunitati grozave!

Rac

E posibil ca astazi sa intampini unele probleme in familie, iar din aceasta cauza sa nu te poti concentra la locul de munca.
Tot ce trebuie sa faci este sa fii sincera cu cei dragi tie!

Leu

Este o zi buna pentru plimbari in aer liber, insa compania este foarte importanta. Alege sa te inconjori de persoane pozitive care te pot face sa uiti de orice grija!

Fecioară

Nu va fi o zi cu nimic speciala si va trece mai repede decat te-ai fi asteptat. Spre seara vei simti urme de regret din cauza faptului ca nu esti atat de productiva pe cat ai vrea la locul de munca!

Balanţă

Toate eforturile depuse saptamana trecuta ar trebui astazi sa cunoasca primele rezultate.
Succesul tau pe plan profesional este mai aproape decat crezi, insa nu trebuie sa fii nerabdatoare!

Scorpion

E posibil ca ziua de astazi sa fie marcata de unele certuri familale si sa nu te poti detasa de problemele personale nici macar la serviciu. Incearca sa separi aceste doua planuri inainte de a fi prea tarziu!

Săgetător

Vei avea parte de o zi destul de agitata si vei fi nevoita sa fii mai activa decat iti doreai. Este luni si te urnesti greu, insa odata ce intri in hora va trebui sa joci!

Capricorn

Astazi e posibil sa ai foarte mult de munca, lucru care te va extenua.
Spre seara nu vei vrea altceva decat sa dormi si sa uiti de toate promisiunile pe care le-ai facut prietenilor.

Vărsător

Este o zi buna pentru afaceri, insa trebuie sa fii prudenta daca faci investitii. Organizeaza-ti banii astfel incat sa nu ramai fara nimic in buzunar!

Peşti

Incearca sa nu pui prea mult la suflet barfele care circula in jurul tau, astazi nu ai voie sa te enervezi. Ai parte de reusite de care ar trebui sa te bucuri la maxim!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod