14 august. Horoscopul zilei de astăzi. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Fecioară va fi nevoită să îşi schimbe planurile din cauza banilor, însă nu trebuie să fie dezamăgită din această cauză
Berbec

Incearca astazi sa renunti la emotivitate si sa socializezi mai mult cu cei din jurul tau. Ti se ofera sansa de a cunoaste persoane care te vor ajuta mult in viata!

Taur

Astazi aspiratiile tale ar putea fi criticate de catre cei din jurul tau, dar nu pentru ca nu ar fi imposibile, ci pentru ca nu au timp sa le analizeze prea mult. Gaseste un moment mai bun pentru a-ti expune ideile!

Gemeni

Nu pune prea mult suflet in afacerile pe care le ai, aici trebuie sa fii mai dura decat credeai. Daca vrei sa ai rezultate bune, trateaza-i pe cei din jurul tau cu mai multa autoritate.

Rac

E posibil ca volumul mare de munca sa iti afecteze viata de familie si ar trebui sa iei masuri urgente.
Daca ti se reproseaza ceva, ai grija sa nu ignori!

Leu

Este o zi buna pentru relaxare, doar este vineri! Chiar daca mai ai treaba la locul de munca, poti fi mai degajata atunci cand muncesti. Nu iti irosi timpul liber cu activitati inutile!

Fecioară

E posibil ca astazi sa fii nevoita sa iti schimbi unele planuri pentru weekend din cauza banilor. Incearca sa nu folosesti un limbaj nepotrivit, indiferent cat de mult te-ai enerva!

Balanţă

Astazi te vei detasa de toata lumea si de tot ce se petrece in jurul tau.
Ai nevoie de cateva clipe de liniste pentru a-ti face ordine in ganduri si de a pune la punct unele planuri.

Scorpion

E posibil ca astazi sa ti se deschida usi la care nu te asteptai, asa ca nu ezita sa vezi ce se petrece in spatele lor. Ai sansa de a avansa in cariera si de a-ti afce un renume!

Săgetător

Astazi, prietenii te vor ajuta sa gasesti solutii la unele probleme mai vechi, lucru care merita celebrat spre seara. Nu uita sa le multumesti asa cum se cuvine!

Capricorn

Este o zi perfecta pentru calatorii, asa ca daca ai in plan sa pleci in concediu, o poti face de acum.
Te asteapta cateva zile de relaxare totala, zile in care iti vei reincarca bateriile.

Vărsător

Vei fi plina de energie si entuziasm in aceasta zi, toti cei din jurul tau sunt surprinsi de atitudinea ta. Daca pana acum ai avut o dispozitie destul de proasta, astazi este randul tau la fericire!

Peşti

Astepti weekend-ul cu nerabdare si nu te mai poti concentra deloc la locul de munca. Nu te implica in treburi serioase daca vrei sa nu ai probleme cu superiorii!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod