Femeie încrezătoare

13 motive pentru care zodia Leu e cea mai bună

Leul pare prea plin de el, dar e mult mai mult decât ceea ce vezi la suprafaţă.

Iată 13 motive incontestabile pentru care oamenii născuţi sub acest semn zodical sunt cei mai norocoşi:

 

1. Leul este foarte mândru şi cu greu vei găsi unul care să aibă probleme cu lipsa stimei de sine.

2. Leul este o persoană generoasă, atât din punct de vedere material, cât şi emoţional. El e bun în tot ce oferă: bani, iubire sau răzbunare.

3. Fie că este vorba despre oameni sau lucruri, Leul are un gust fin pentru tot. El întotdeauna reuşeşte mai mult decât restul şi e mai bun decât ceilalţi.

4.

Leul are o personalitate magnetică, ceea ce îl face să fie în centrul atenţiei oriunde merge. Toate capetele se întorc atunci când el intră într-o încăpere.

5. Personalitatea lui puternică îl face favorit pentru poziţii de conducere. Fie că e responsabil de o echipă mică sau e numit director executiv al unei firme, el va găsi mereu adepţi loiali.

6. Deşi unii Lei par extrem de leneşi, mai ales în tinereţe, ei formează, de fapt, o masă responsabilă. Le place să-şi asume responsabilităţi şi sunt cu adevărat eficienţi atunci când îşi pun mintea cu ceva.

7.
Leul este foarte vorbăreţ şi oferă cele mai bune sfaturi pe care le-ai putea primi vreodată. Poate fi dur, dar cuvintele lui spun adevărul.

8. Când vine vorba de romantism, Leul este extrem de pasional. Nimic din ce face el nu e fals şi îşi expune cu mândrie sentimentele.

9. Leul este unul dintre cele mai extrovertite semne zodiacale. E dornic şi iubitor de distracţie, ceea ce îl face să fie sufletul petrecerilor şi persoana alături de care vrei să stai.

10. Nimic nu îl provoacă pe un Leu mai mult decât concurenţa, indiferent dacă e vorba de studii, profesii sau sporturi.
El nu se teme niciodată de noi provocări şi este mai viu decât oricând atunci când luptă pentru ceva.

11. Leul este, cu siguranţă, cel mai loial om pe care îl vei întâlni vreodată. Dacă ai un prieten Leu, ştii că va fi prietenul tău pe viaţă, indiferent de obstacole sau greutăţi.

12. Leul poate fi extrem de melodramatic atunci când vine vorba de a întreţine distracţia şi este în stare de adevărate spectacole în acest scop.

13. Leul nu este un om rău, dar ai face bine totuşi să nu te pui cu el.
Dacă îl enervezi, temperamentul lui ar putea scăpa de sub control astfel încât poate distrge totul în calea lui. Dacă vezi un Leu furios, dă-te încet înapoi şi apoi aleargă pentru viaţa ta.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriel pe 17 Apr 2021, 21:39
    Smecher

    Este foarte frumos și sunt mîndru de mine

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod