Pereche perfectă

12 perechi de zodii care vor avea o relaţie de durată


Berbec şi Capricorn


Cei doi formează o pereche puternică, ambii sunt ambiţioşi şi activi, dar fiecare are un stil diferit de a conduce. Indiferent dacă doresc să organizeze o petrecere sau să cucerească lumea, dacă decid să o facă împreună, acest lucru se va întâmplă fără doar şi poate. Această îmbinare extraordinară se strică puţin atunci când intervine negativismul Capricornului. Dacă eşti Berbecul în relaţie, trebuie să îi reaminteşti că acele gânduri sunt nejistificate şi să îl ajuţi în ridicarea moralului.

Peşti şi Rac


Peştii şi Racul formează un cuplu plin de pasiune. Racul aduce o perspectivă proaspătă, iar Peştii se vor bucura de ea, apreciind fiecare gest de dragoste şi respect.
Pentru a avea o relaţie perfectă, Peştii trebuie să renunţe la obiceiul de a păstra secrete. Racul trebuie să îşi amintească să nu devină prea nervos. Săpâneşte aceste milităţi de viaţă şi veţi fi un cuplu durabil!

Gemeni şi Fecioară


Această pereche minunată poate funcţiona cu adevărat. Văzând fiecare parte a unei probleme, înseamnă că ei pot să-şi facă un drum în viaţă împreună. Cu puterile lor combinate, există puţine lucruri care nu pot fi îmbunătăţite. Dacă faci parte din această relaţie, ambii trebuie să respiraţi adânc înainte de a vă răspunde unul aluia în timpul unui dezacord. Atunci când această pereche se ceartă, ei pot spune lucruri pe care nu le înţeleg şi pot transforma un nimic în ceva grav, lucru ameninţător pentru relaţie.


Capricorn şi Vărsător


Aici avem de-a face cu o relaţie între un lider şi un gânditor. Unul poate dezvolta un plan în timp ce altul implementează în mod activ, adică împreună reuşesc să-şi atingă obiectivele pe care şi le-au propus. Din nefericire, Capricornii şi Vărsătorii sunt ambii predispuşi la depresie. Aici există două opţiuni cu privire la cazul în care unul dintre voi cade pe gânduri: fie faceţi o echipă şi îţi ajuţi partenerul să iasă din această stare, fie preiei şi tu starea de spirit. Faceţi un plan de bătaie atunci când amândoi aveţi o dispoziţie bună, astfel încât să fiţi pregătiţi şi să ştiţi să acţionaţi atunci când inevitabilul se produce.


Taur şi Fecioară


Acesta este unul dintre cele mai stabile cupluri. Taurul este o persoană liniştită care preferă să-şi petreacă serile în casă în compania persoanei iubite. Fecioara, de asemenea, preferă acelaşi gen de activităţi. Anxietatea socială este o trăsătură tipică a acestui semn. Drept urmare, oamenii care fac parte din această relaţie sunt mari adepţi ai statului. Pe de altă parte, această apropiere aproape sufocantă te poate face să uiţi cum e să ieşi în lume şi să îţi faci prieteni noi. Taurul se mulţumeşte cu situaţia pentru că are tendinţa de a fi gelos.

Săgetător şi Taur


Toată lumea ştie că Săgetătorul iubeşte să călătorească, aventura şi că are un spirit liber. În schimb, Taurul preferă confortul de acasă.
Surprinzător, aceste semne formează un cuplu grozav. Dintre toate cuplurile de zodii, acesta este cel mai puternic. Provocarea pentru Taur va fi să îi ofere Săgetătorului libertatea deplină de care are nevoie. Pentru Săgetător este important să îşi amintească cât de important e partenerul său şi să fie recunoscător pentru relaţia pe care o are. Nu permiteţi ca un capriciu să te facă să uiţi asta!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod