Prietenie

10 motive pentru care oricine are nevoie de o femeie din zodia Peşti în viaţa lui

Femeia născută sub acest semn zodiacal este incredibil de empatică, nu va face niciodată o dramă inutilă şi nu va iniţia conflicte.
Iată 10 motive pentru care să o ai aproape o femeie Peşti:

1. E o bună prietenă. Femeia Peşti e stabilă şi loială. Ea nu are un cerc social larg, dar se dedică persoanelor pe care alege să le aibă în viaţa ei. Ea este cea care te va ajuta atunci când treci printr-o criză şi care te va face să te simţi mai bine.

2. E incredibil de empatică şi are o inteligenţă emoţională crescută. Ea nu va dramatiza niciodată inutil şi nu va cauza conflicte ciudate. Va înţelege de unde vii şi se va adapta în dialog astfel încât ambele părţi să se simtă mai bine.


3. Are cel mai bun gust în muzică. Femeia Peşti îţi va trimite link-uri către cele mai bune playlist-uri de muzică. Unii dintre cântăreţii tăi preferaţi vor fi cei pe care îi descoperi prin ea.

4. Nu va concura cu tine. O femeie Peşti este mulţumită să obţină plăcere din interesele ei creative. Nu are nevoie să fie sufletul petrecerii sau vedeta fiecărei relaţii. Ea nu va fi niciodată în competiţie cu tine şi nici nu se laudă. O astfel de nativă nu va fi o prietenă căreia îi place drama, ea urăşte scenele emoţionale şi conflictele în care oamenii se rănesc.

5.
Ea e sensibilă, în cel mai bun mod.
O femeie Peşti nu va respinge niciodată sentimentele tale şi nu va face remarci care te rănesc. Chiar şi atunci când e furioasă, ea întotdeauna se gândeşte la modul în care te simţi şi îşi va dori ce e mai bine pentru tine.

6. Are o fire de artist.
Femeia Peşti e un suflet creativ profund. Poate picta sau poate scrie poezii. Dar indiferent ce face, e grozav să faci parte din viaţa ei. Fiecare prieten din această zodie dăruiesc altora o parte din arta pe care o creează, acestea fiind amintiri inestimabile.


7. Nu e zgârgită cu dragostea.
Femeia Peşti iubeşte iubirea. Ea adoră să iubească, dar şi sentimentul de a fi iubită. Ea e o fire deschisă şi cinstită cu tine şi spun clar cine sunt şi ce simte. Ea îşi doreşte să aibă relaţii în care dragostea e o condiţie, altfel nu va vrea să facă parte din ele.

8. Ea are o judecată bună. Femeia Peşti este foarte intuitivă. Ea poate să îşi dea seama dacă persoana cu care se întâlneşte este bună şi demnă de timpul ei. E o persoană grozavă dacă ai nevoie de ajutor în ceea ce priveşte sfaturile în dragoste sau profesionale.


9. Sunt iubite excelente. Sufletistă şi sensibilă, rar se întâmplă să dai peste o femeie Peşti care nu este bună în pat. Ea intuieşte nevoile partenerului ei şi nu se teme să şi le exprime nici pe ale ei.

10. E dezinteresată. Pentru persoanele din cercul ei, femeia Peşti va face tot ce trebuie făcut pentru a le vedea fericite şi de succes.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod