10 lucruri pe care trebuie să le știi dacă ești Gemeni

Persoanele născute între 21 mai și 20 iunie știu că zodia lor poate fi cea mai distractivă și mai împovărătoare în același timp.
De multe ori, simt cum merg (la propriu) cu geamănul lor alături. Gemenii se află sunt magia planetei Mercur și sunt o zodie de aer, ceea ce înseamnă că au impresia că știu totul. Dacă ești Gemeni, probabil că ți-ai dat seama până acum că ești foarte bună la a-i convinge pe ceilalți că știi totul. Iar dacă vrei să afli mai multe despre zodia ta, ți-am pregătit 10 lucruri pe care nu ar trebui le treci cu vederea despre semnul tău zodiacal.

1. Umbra sinelui tău este reală.


După cum este și reprezentarea semnului astrologic, Gemenii sunt o zodie cu personalități multiple. Acum, depinde de situație, dacă lași să iasă la iveală latura ta calmă sau cea neliniștită.
 


2. Ești extrovertită.


Prietenii tăi îți pot confirma că ești deschisă și primitoare indiferent de persoanele pe care le întâlnești. Bine, nu chiar toate, putem scoate din ecuație persoanele negative și plictisitoare.
 
 

3. Ești unică.


Îți place să fii stilată, dar nu ești niciodată mulțumită doar cu piesa vestimentară nou apărută de la un designer. Gemenii consideră că a arăta ca altcineva este o greșeală, așa că își vor lăsa amprenta cel puțin pe accesoriile pe care le asortează cu piesele vestimentare.
 
 

4. Nu duci întotdeauna proiectele la capăt.


Nu a spus nimeni că nu poți termina proiectul pe care l-ai început cu 3 săptămâni în urmă, doar că ți-ai pierdut entuziasmul pe la jumătate. Poate că geamănul tău va termina proiectul pentru tine.

5. Gemenii nu sunt hiperactivi, sunt plictisiți.


Zodia Gemeni are o reputație pentru faptul că este neliniștită și că nu poate sta locului foarte mult timp. Ai o cantitate mare energie, pe care unii o numesc nervozitate, dar tu știi că este de fapt dorința de a afla sau de a face lucruri noi în mod constant.

6. Gemenii sunt încântători și atrag multe priviri.


Ești vedeta oricărei petreceri la care mergi, datorită stilului tău elegant și carismei pentru care nu trebuie să depui niciun efort. Gemenii sunt doriți pentru capacitatea lor de a stimula toate simțurile, emoțiile și energie.

7. Persoanele născute în zodia Gemeni sunt inteligente.


Setea ta de cunoaștere este destul de greu de stins. Iubești să înveți lucruri noi și există probabilitatea să călătorești mai mult decât orice altă zodie.

8. Nu-ți place să fii într-un mediu închis.


Când spunem un mediu închis, ne referim la acel mediu care nu te lasă să evoluezi, să descoperi lucruri, să ai parte de noi experiențe. 

9. Ești mai flexibilă din punct de vedere social decât multe alte persone.


Unul dintre beneficiile zodiei Gemeni este posibilitatea de a-ți schimba comportamentul în funcție de locul în care ești și persoanele cu care ești. Această flexibilitate te ajută să fii adaptabilă la orice situație socială. 

10. Nu ți-e frică de conflicte.


Altor persoane le este frică să atingă diferite subiecte sensibile, dezbateri sau probleme emoționale, dar nu și Gemenilor. Pentru tine, conflictul este egal cu o discuție despre un subiect și știi că nu ai de ce să te superi.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod