Ascendentul în zodia Balanţa. Află ce spune despre personalitatea ta

Nativul cu Ascendent în Balanţă are un înalt spirit al justiţiei şi corectitudinii, respect pentru lege şi autoritate. Este atras de contacte sociale, de politică, de artă şi frumos, având

Nativul cu Ascendent în Balanţă are un înalt spirit al justiţiei şi corectitudinii, respect pentru lege şi autoritate. Este atras de contacte sociale, de politică, de artă şi frumos, având uneori talente artistice deosebite.



Este destul de oscilant, putând să prezinte orice problemă de pe două poziţii opuse, cu argumente bine justificate. Este un simbol al echilibrului.

Poate fi guraliv, dualist, diplomat, un bun negociator şi mediator.

Din punct de vedere fizic, ascendentul în Balanţă indică o înălţime medie, tendinţă spre îngrăşare.

Particularităţile fizice ale persoanelor născute în acest semn exprimă eleganţă. Corpul este zvelt, graţios în tinereţe; el se îngraşă cu vârsta, dar îşi păstrează ţinuta nobilă şi încântătoare.

Cei născuţi în Balanţă îşi iubesc familia, fiind în stare de orice jertfă ca să asigure confortul lor şi a celor din familie. În ceea ce priveşte sănătatea, poate avea probleme cu rinichii, vezica sau probleme oculare.

Caracteristica firii lor este mişcarea şi oscilaţia.

Schimbările lor sunt repezi şi extremiste, ei se pot lega de o manie ca şi cum viaţa lor ar depinde de ea şi apoi fără motiv, o părăsesc şi se orientează spre partea opusă.

Fiind o fire schimbătoare, se adaptează de minune la toate schimbările, nu pun la inimă problemele, îşi revin repede şi se apucă rapid să repare pierderile suferite.

Surse: Alexandru Nicolici - "Astrologia natală", "Astrologia ezoterică"

Calculează-ţi aici Ascendentul:

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod