Victoria Beckham s-a tuns în mașină, în drum spre gala People's Choice Awards

Victoria Beckham este o vedetă perfecționistă, iar vârfurile de păr despicate sunt inacceptabile pentru creatoarea de modă din Marea Britanie.
Vedeta și-a făcut apariția pe covorul roșu al galei People's Choice Awards, desfășurat duminică în Santa Monica, Los Angeles, și a avut ca de fiecare dată un look impecabil.

Soția lui David Beckham a purtat un costum alb format din pantaloni și sacou, în asociere cu o bluză de tip furou, cu dantelă, piese din colecția sa. Dar în ciuda aspectului său fără cusur, Victoria a avut parte de ceva emoții înainte de evenimentul de pe covorul roșu. 

Victoria a postat pe Instagram Stories un filmuleț în care apare în mașină, în drum spre Gala People's Choice Awards, în timp ce hairstilistul Ken Paves o tunde.
Starul britanic nu a fost deloc încântat de situație. Tunsoarea riscantă din mașină a fost necesară pentru că stilistul său a întârziat. 

"Acum ne coafăm, ne machiem în mașină și ne tundem rapid", a spus Victoria în filmarea postată. "De ce facem asta, Ken? A întârziat cineva azi? A întârziat cineva, Ken? Din această cauză ne pregătim efectiv în mașină?".

"Eu nu întârzii niciodată", a răspuns Ken Paves, deși chiar întârziase, potrivit allure.com. 

Victoria a fost nevoită astfel să se pregătească în mașină pentru evenimentul de pe covorul roșu la care a participat.
În timp ce se îndreptau spre destinație, hairstilistul a făcut câteva retușuri și i-a tăiat Victoriei vârfurile. 

Înainte a posta filmulețul în care se tunde în mașină, Victoria Beckham a postat întregul proces prin care s-a pregătit pentru eveniment, de la aterizarea în Los Angeles, realizarea machiajului, dar și a manichiurii, realizată de către nail-artistul celebrităților, Tom Bachik.

Chiar dacă retușurile de ultim moment au fost făcute în mers, fosta membră Spice Girls a arătat impecabil pe covorul roșu.
Evenimentul a fost cu atât mai important pentru Victoria pentru că a primit trofeul Fashion Icon Award 2018. În timpul discursului, starul a făcut o referire subtilă la trupa Spice Girls, care se va reuni anul viitor fără ea, pentru un turneu în Marea Britanie.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod