Vedetele au sărbătorit frumusețea la Sublime Maison de Beauté

Diana Dumitrescu, Alexia Țalavutis, Oana Tache, Simona Țăranu, Marina Neagu, Bianca Dragomir și Vladimir Drăghia, alături de jurnaliști, bloggeri și prieteni, au sărbătorit cu fast inaugurarea Sublime Maison de Beauté, un beauty boutique cu aer parizian din centrul capitalei.

Amenajat în stil franțuzesc, cu detalii romantice și influențe vintage, Sublime Maison de Beauté, un salon de înfrumusețare în stilul boutique, care te duce cu gândul la Paris, și-a întâmpinat invitații speciali cu o atmosferă relaxată și prietenoasă și i-a surprins prin simplitate și eleganță, dar și cu decorațiuni florale deosebite realizate de Imperioso Mariages.

La evenimentul de deschidere, vedetele, jurnaliștii și bloggerii au pătruns într-o lume sublimă, un loc al atenției pentru detalii, al cuvintelor și al timpului petrecut frumos, au ascultat jazz, au ciocnit un pahar de șampanie și au participat la câteva demonstrații de beauty...

totul într-o ambianță de poveste.

Sublime Maison de Beauté, a luat naștere din nevoia de a crea un concept diferit de salon de înfrumusețare, în care clientului i se oferă o adevărată experiență: “Pe lângă serviciile obișnuite dintr-un salon de înfrumusețare, Sublime Maison de Beauté este singurul loc din capitală în care punem pe primul loc aspectul fizic (frumoasă din cap până în vârful degetelor), starea de bine (este un loc amenajat special pentru a te simți ca acasă) și timpul prețios petrecut la salon, atât pe perioada desfășurării serviciilor alese de client, dar și de ce nu, al timpului liber.

La noi clientul se va simți înconjurat de prieteni”, spune Alexandra Neculai, owner Sublime Maison de Beauté.


Sublime Maison de Beauté, situat într-o zonă boemă din București, pe Intrarea Tudor Ștefan nr. 17, între Calea Dorobanți și Calea Floreasca, este locul tău ideal pentru îngrijire, relaxare și înfrumusețare. De asemenea, beauty boutique-ul poate funcționa perfect ca locul de întâlnire cu prietenele tale, sau poate fi destinația potrivită pentru un “girls beauty party” cu ceaiuri și prăjituri.


 
Mai multe detalii pe pagina de Facebook Sublime Maison de Beauté, pe website-ul Sublime Maison de Beauté sau în locația de pe Intrarea Tudor Ștefan nr. 17 din București.   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod