Un trend de tot râsul: Sprâncenele McDonald's au invadat Instagramul

Ce fac oamenii când se plictisesc? Inventează noi modalități prin care să atragă atenția pe rețelele de socializare.
Iar acest lucru se poate observa cel mai bine când vine vorba de unele trenduri de machiaj. Pasionatele de frumusețe inventează tot felul de ciudățenii, de cele mai multe ori în glumă. Dar partea interesantă este că unele dintre aceste invenții de tot râsul ajung să devină virale, asfel că tot mai multe persoane le încearcă. 

Un exemplu recent este cel al sprâncenelor inspirate de sigla McDonald's. Poate nu-ți vine să crezi, dar rețeaua de socializare Instagram a fost invadată de fotografii cu femei care și-au desenat astfel de sprâncene.


Procesul este unul complicat. Presupune acoperirea sprâncenelor naturale cu un strat gros de corector, fond de ten sau pudră, astfel încât să devină invizibile. Apoi sunt desenate cu creionul dermatograf sprâncene mari și arcuite, care imită sigla celebrului lanț de restaurante fast-food. Au primit chiar și propriul hashtag - #McBrows.

Dar cum a început totul? Bineînțeles, dintr-o glumă. Make-up artistul și bloggerul celebru Huda Kattan a fost prima care și-a desenat astfel de sprâncene amuzante tocmai pentru a ironiza trendurile bizare de frumusețe.
Curând a fost urmată de fanele sale, astfel că moda sprâncenelor arcuite a devenit una virală.


These brow trends won't stop! #McDonaldsBrows #goldenarches Tag a friend who loves brows (or McDonalds)

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on Sep 6, 2017 at 11:05am PDT

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod