Un premiu fatal: Regina frumuseții a murit în timpul operației de liposcuție

Catherine Cando, în vârstă de 19 ani, a câștigat în toamnă un concurs local de Miss în Ecuador, și a primit ca premiu un tratament estetic într-o clinică privată.

Sfârșit tragic pentru o tânără care visa să câștige cel mai important concurs de frumusețe din țara sa. Catherine Cando, care lucra ca model în regim part-time, cucerise în octombrie anul trecut primul ei titlu important, la concursul de Miss al regiunii ecuadoriene Duran. Premiul consta într-o mașină Chevrolet Aveo, o tabletă și un operație estetică gratuită.

Există posibilitatea să avem de-a face cu un caz de neglijență, pentru că medicii n-au colaborat deloc și n-au reușit să explice cum s-a ajuns aiciCarlos Reyes Izquierdo, avocat
Catherine era foarte încântată de victoria ei și de premiul obținut, dar nu dorea să se opereze, deși juriul i-a recomandat, în timpul competiției, să mai slăbească puțin.
Tânăra a declarat pentru o publicație locală că va încerca mai întâi să scape de surplusul de greutate prin exerciții fizice.

Alții erau, însă, mai insistenți și o îndemnau să se opereze, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Înainte de a se opera, ea a primit mai multe telefoane de la chirurg, care încerca să o convingă să se opereze, dar ea spunea că nu vrea", a povestit fratele tinerei, Daniel Zavala, în vârstă de 24 de ani.

"Se gândea că ar fi mai bine să lase pe altcineva să facă operația, pe cineva care chiar ar fi avut nevoie de așa ceva, dar până la urmă a fost de acord să meargă ea", a mai spus Zavala.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod