Uma Thurman - aparitie de exceptie la Festivalul Cannes 2015

În onorea celei dea 68-a ediții a Festivalului de la Cannes, hairstilistul John Nollet i-a creat look-ul Umei Thurman pentru Soirée Chopard. Nollet a creat un look chic special gândit pentru a intensifica frumusețea naturală a actriței.
Lookul a fost unul drept și simplu cu mișcări asimetrice glamouroase care au scos în evidența luminozitatea și strălucirea părului.

Cum a fost creat look-ul:
•    Începe prin aplicarea Spumei pentru Volum de la Moroccanoil de la rădăcină până la vârfuri pe părul umed.
•    Apoi, cu ajutorul unei perii rotunde uscați părul cu foehnul. Indrepati vârfurile cu ajutorul unei plăci pentru păr.
•    Crează o parte asimetrică în vârful capului nu tocmai centrată. Răsucește o șuvița de păr care încadrează fața și cu ajutorul unei agrafe fixeaz-o în partea stânga .
•    Finisează aspectul coafurii netezind firele rebele cu ajutorul Cremei Hidratante pentru Coafat de la Moroccanoil.
Va da părului un aspect sănătos. Pentru o fixare flexibilă și o strălucire de durată pulverizează Spray pentru păr strălucitor Moroccanoil.

Produsele folosite: Spuma pentru volum Moroccanoil, Crema hidratantă pentru coafat si Spray de păr strălucitor. Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv în magazinele Top Line și saloanele selecționate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod