Tunsorile anului 2015: Bretonul drept, coafura deasupra umerilor si buclele fluide

Alexandru Budurea, hairstylist la centrul de infrumusetare Vivien Kondor Studio, ne spune pe indelete ce tunsori si coafuri ne vor face anul acesta chipul mai atragator.
“Se poarta tunsoarea simpla, dreapta, mai sus de umeri, dar si bretonul ce aminteste de Cleopatra.  Pentru femeile care iubesc parul lung sunt in mare voga buclele largi, care se revarsa pe spate fluid, dar si cocul de printesa, ideal mai ales pentru seri elegante si cocktail-uri simandicoase.”

Anii trecuti s-a purtat foarte mult stilul “ombre”, o tehnica destul de complexa, care a fascinat pana si vedetele de la Hollywood.  Azi il vom regasi din nou, insa nu atat de banal…

Alexandru ne spune ca “Ombre este inca in voga, dar as vrea sa precizez ca ar trebui ca varfurile sa fie vopsite in culori stridente, care sa ne scoata din anonimat.
Asadar, cine vrea sa indrazneasca, ar putea sa mai pastreze acest stil, cine nu, mai bine ar alege ceva nou. Oricum, varfurile pline de viata in culori pastelate vor atrage atentia si vor schima look-ul oricarei femei care doreste sa fie speciala.”

Cum ingrijim parul?

“La Vivien Kondor Studio lucram cu produse din care nu lipsesc ingredientele naturale. Ne mandrim ca avem tratamente de la Moroccanoil si  La Biostethique. Sunt solutii ce rezolva orice problema a parului, oricat de degradat ar fi acesta.  Folosim si produse de la L’Oreal, iar cea mai buna vopsea, cu nuante extrem de vii, pe care o veti regasi in salonul nostru este cea de la Biostethique, creata de Marcel Contier, un produs de inalta calitate pentru vopsire permanenta.
Asadar, orice tip de par, fie ca este vopsit sau coafat in exces, va fi bine intretinut daca se vor folosi tratamentele adecvate si mai ales vopseaua permanenta foarte buna. Anul acesta se poarta nuantele de roscat inchis, se poarta culorile pamantului, iar satenul va fi in voga. La Vivien Kondor Studio lucram cu sampoane Moroccanoil, cu actiune restructuranta, cu arome foarte intense, excelente in tratarea oricarui tip de par”
, spune Alexandru Budurea.

www.vivienkondor.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod