STOP căderii părului cu Alpecin Caffeine Shampoo

Îngrijirea părului nu ține cont de anotimp. Un păr bogat și sănătos necesită consecvență sau o atenție de cel puțin 2 minute în fiecare zi. Alpecin Caffeine Shampoo este cel mai revoluționar șampon împotriva căderii părului la bărbați, indiferent de sezon.

Cu o formulă specială, pe bază de cafeină – ingredientul minune ce revitalizează scalpul și stimulează creșterea părului direct de la rădăcină, încă de la aplicare – Alpecin Caffeine Shampoo asigură aportul imediat de substanță activă. În doar 2 minute, cafeina migrează de-a lungul firului de păr, ajungând direct în foliculul pilos. Părul devine mai ferm după numai câteva spălări, iar părul fin și slăbit devine mai puternic și se poate coafa mai ușor.


În 80% din cazuri, pentru bărbați, cea mai mare grijă o reprezintă căderea părului pe fond genetic, care este cauzată cu precădere de excesul de testosteron.

Acesta s-a dovedit că slăbește rădăcinile firelor de păr de pe scalp. Implicit, aportul de energie se reduce, etapele de creștere se scurtează, iar durata de viață a firelor de păr se încheie prematur.


În mod normal, rădăcina firului de păr este activă pentru o perioadă de până la 8 ani (etapa de creștere), după care intră într-o fază de repaus. Rădăcina permite desprinderea firului de păr, după care începe o nouă etapă de creștere. Acest proces se repetă de aproximativ 14 ori de-a lungul vieții, după care firul de păr moare definitiv.

Cu ajutorul Alpecin Caffeine Shampoo, fazele de creștere a părului devin mai lungi, întârziind ceea ce până nu demult părea să fie inevitabil.


Alpecin este brandul numărul 1 în Germania în rândul șampoanelor împotriva căderii părului la bărbați și printre cele mai cunoscute branduri în rândul consumatorilor germani. Este lider de piață în categoria produselor împotriva căderii părului (tonic și șampon) nu doar în Germania și Austria, ci și în Marea Britanie (din 2011) și Hong Kong (2014).


Alpecin Caffeine Shampoo este un produs dermato-cosmetic ce poate fi achiziționat din farmacii. Pentru mai multe informații despre produs, vizitați: www.alpecin.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod