Sprâncenele coroană, un nou trend bizar care face senzație pe Instagram

Anul 2017 a fost cu siguranță unul ciudat în ceea ce privește trendurile pentru sprâncene. Makeup artiștii și tinerele pasionate de frumusețe și cosmetică s-au întrecut pe rețelele de socializare în crearea unor stiluri cât mai bizare.
Realizate mai în glumă, mai în serios, unele dintre aceste idei de modelare a sprâncenelor sunt de coșmar... 

De la sprâncenele ondulate, cele în stilul simbolului McDonald's sau inimioare decupate în sprâncene, putem spune că le-am văzut pe toate în 2017. Dar... anul nu s-a terminat. Astfel că suntem martorii unei noi apariții șocante.

Sofie Petersen, în vârstă de 18 ani, un makeup artist aspirant din Danemarca, a creat un nou trend ciudat în materie de sprâncene, care a făcut deja furori pe Instagram, locul ideal pentru a promova trenduri nonconformiste de frumusețe.
Tânăra a creat sprâncenele coroană. Așa cum le spune și numele, acestea sunt stilizate astfel încât să arate precum o coroană. Sprânceana este pieptănată în sus, iar vârfurile sprâncenelor sunt grupate în triunghiuri ascuțite, pentru a imita aspectul unei coroane.

Artista a folosit vaselină cosmetică pentru a face mai ușoară modelarea sprâncenelor. A lipit apoi cristale strălucitoatre în capătul fiecărui vârf din "coroană". Rezultatul? O pereche de sprâncene potrivite pentru un bal mascat sau pentru niște selfie-uri amuzante, numai bune de postat pe Instagram.

Întrebată de cei de la allure.com ce a inspirat-o să realizeze acest look, Sofie a declarat că a vrut pur și simplu să experimente cu machiajul și forma sprâncenelor.
"Uneori încep să fac ceva fără să mă gândesc prea mult. În acest caz, am început să-mi pieptăn sprâncenele într-o direcție diferită, să văd ce pot obține din asta. Aveam niște stickere cu cristale pe masă, iar când sprâncenele mele au luat o formă care îmi amintea de o coroană, m-am uitat la cristalele de pe masă și mi-a venit această idee", a declarat tânăra.

Sprâncenele coroană se numără printre cele mai "cuminți" experimente ale artistei în materie de machiaj, postate pe Instagram. Este cunoscută pentru stilul său nonconformist și pentru tendința de a-și lipi bijuterii și accesorii pe ochi, totul în numele frumuseții.
În ciuda experimentelor bizare pe care le realizează, Sofie are numeroși fani pe site-urile de socializare. Aceștia îi urmăresc creațiile și își spun părerile prin intermediul comentariilor. Dacă unii se arată încântați, alții critică fără rețineri realizările tinerei artiste.

Dar Sofie Petersen nu este deranjată de negativismul unora dintre cei care îi urmăresc activitatea: "Îmi place să mă 'joc' cu sprâncenele. Cred că este trist faptul că unii oameni nu înțeleg această formă a de a experimenta cu sprâncenele. Unii chiar se enervează foarte tare din cauza asta", a mai spus Sofie.


brow crown

A post shared by Sofie Petersen (@sofiepeterseen) on Nov 19, 2017 at 12:21pm PST

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod