Rimmel lansează o nouă mascara - Wonder’full Wake Me Up cu Vitamine & Extract de Castravete

Setează-ţi alarma! E timpul să îţi energizezi privirea! Rimmel London lansează o nouă mascara care te ajută să-ți TREZEŞTI OCHII – transformă-ţi rutina de make-up într-una plină de viaţă. Noua Wonder’full Wake Me Up Mascara Cu Vitamine & Castravete este prima mascara de la Rimmel care îți va trezi ochii dimineața și care oferă volum genelor tale fără a le încărca şi o alungire uimitoare. Ochii arată plini de energie şi de viaţă. E un adevărat deschizător de priviri!

Nu te îngrijora din cauza (lipsei!) somnului de frumuseţe.
Trezeşte-te cu gene alungite şi ochi plini de viaţă, care sunt fresh toată ziua, indiferent de câte sesiuni de somn de frumuseţe ai avut. Wonder’full Wake Me Up Mascara e ca un boost de energie pentru gene –perfect pentru a ascunde semnele acelei petreceri care a durat toată noaptea. Formula sa exclusivă cu Pro Vitamina B5, Vitamina E şi extract de castravete, ajută genele să se simtă revitalizate toată ziua. Aroma fresh oferă o senzație de bine. Te ajută nu doar să arăți fresh, ci și să te SIMȚI fresh.

Cu ajutorul periuței ce urmează linia genelor, arcuriera lor și crearea unui look îndrăzneţ au devenit mult mai uşoare.
Perii delicați îmbracă fiecare geană în parte, ridicându-le şi alungindu-le de la rădăcină la vârf, conferindu-le volum, fără să le încarce. Gene cu adevărat alungite!

Adaugă un plus de dinamism trusei tale de machiaj cu ambalajul verde metalizat a Wonder’full Wake Me Up Mascara. Culoarea verde reflectă efectul fresh dat de formula cu Pro Vitamina B5, Vitamina E şi castravete, în timp ce literele scrise cu portocaliu adaugă un vibe plin de energie.  Kate Moss este ambasadorul perfect pentru Wonder’full Wake Me Up Mascara, având în vedere stilul ei de viaţă alert.
Spotul TV o are în prim plan Kate cu un look rock chic. Mai întâi vedem un ceas deșteptător, o pernă ce explodează și Big Ben-ul, urmate de apariția lui Kate care întreabă privitoarele dacă sunt pregătite de trezire. Răspunsul este, fără îndoială,  DA! Cu adevărat electrizant!

Transformă noua mascara în ceasul tău deșteptător! Trezeşte-te cu gene arcuite, alungite şi pline de volum cu noua Rimmel Wonder’full Wake Me Up Mascara. Get the London look. Preţ recomandat de producător: 34.9 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod