Produse organice la salonul Beauty Studio 190!

Un salon de infrumusetare ca o adiere de aer proaspat! Beauty Studio 190 este deschis recent si promite lucruri marete. Se vrea a fi altfel si ne seduce cu produse de infrumusetare naturale, ceea ce e bine, mai ales ca multe dintre noi am prins gustul unor astfel de cosmetice si stim cat de important este sa ne intretinem frumusetea natural.

Echipa Beauty Studio 190 este formata din Madalina Ana-Maria Radu si Georgiana Cristina Nae, iar povestea afacerii lor vrea sa fie o provocare pentru femeia care stie ce inseamna un salon de infrumusetare de inalta clasa, in care sa simta culmile rasfatului.

Ne-am dorit inca de la inceput ca Beauty Studio 190 sa fie un loc prietenos, in care sa vii nu doar pentru un machiaj sau o coafura ci si pentru o discutie “ca-ntre fete”.

Sa impartasim idei, sa aflam lucruri noi si sa savuram impreuna o cafea, discutand despre noile tendinte din zona de beauty.  Chiar daca decorul te surprinde placut ( n-o spunem noi, ci clientii care ne trec pragul ), mizam pe atmosfera calda si joviala pe care o cream.

Beauty Studio 190 stie ca machiajul inseamna arta…"Punem pret pe calitate. Studiem cu atentie fiecare produs inainte de a-l achizitiona, testam, analizam si abia apoi luam o decizie. Am reusit sa construim o echipa din oameni profesionisti si dedicati acestei meserii si suntem de parere ca fara pasiune in acest domeniu, este foarte greu sa rezisti. Machiajul este o arta, viziunea asupra unei frizuri care sa se potriveasca fiecarei cliente in parte, la fel. Daca nu simti, daca nu esti pasionat, nu poti reusi.  Pasiunea, bunul simt si atentia sporita pentru detalii ne reprezinta intru totul.

Cum trebuie sa se simta o femeie care calca pragul salonului Beauty Studio 190? "Cum se simte atunci cand calca pragul nu este atat de important, ci cum se simte atunci cand pleaca de la noi este esential si garantam ca se va simti bucuroasa si multumita.

Astea sunt starile pe care dorim  sa le conferim oricarei cliente care vine la noi in salon. Fiecare client multumit  inseamna satisfactie deplina pentru intreaga echipa Beauty Studio 190.

Tratamente faciale obtinute din acizi de fructe si produse organice care nu afecteaza podoaba capilara    “Testam  foarte multe produse si doar dupa ce le studiem atent  decidem care merita folosit si care nu. In primul rand suntem interesati de produsele care nu afecteaza in mod negativ  tenul ori parul. Spre exemplu, avem tratamente faciale bazate pe solutii obtinute din acizi de fructe care sunt intr-adevar o binecuvantare pentru ten. Folosim produse organice care nu afecteaza parul, din diverse game pentru nevoi diferite. Ne perfectionam continuu, cunoastem toate noutatile privind tehnicile si produsele noi si le implementam cat de repede putem si din nou, clientii apreciaza diversitatea produselor de calitate pe care le gasesc la noi.

Beauty Studio 190 si pasiunea pentru frumos!  Satisfactie reciproca- atat a clientilor, cat si a echipei acestui salon - "Se spune ca pasiunile ne ajuta sa traim frumos.
Exact asta este si in cazul nostru. Suntem o echipa de oameni cu caractere diferite dar pe care ii leaga aceeasi pasiune pentru frumos.  Pur si simplu nu credem ca putem face altceva mai bine de atat. E o stare de bine ce cu greu poate fi explicata. Ne simtim ca actorii de teatru care isi primesc  aplauzele la finele spectacolului. Poate parea deplasata comparatia, dar nu este. Satisfactia este uriasa. Invitam lumea sa ne viziteze, sa ne cunoastem si sa descopere tot ceea ce inseamna Beauty 190. Stim ca in ziua de astazi timpul este din ce in ce mai pretios, stim ca plaja de oferte este destul de diversificata, insa chiar credem ca merita sa descopere pasiunea si dragostea pentru acest loc pe care l-am creat si cu care ne mandrim.
”.

Beauty Salon 190- Calea Dorobantilor 188-190; Tel.

021 233 9978.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod