Oja pentru dinți, cel mai nou şi ciudat trend de frumuseţe


Te-ai gândit până acum că ai putea să-ţi asortezi zâmbetul cu ţinuta sau machiajul? Alții au făcut-o deja, astfel că tocmai a fost lansat un produs cosmetic pentru colorarea dinților.

Cel mai nou trend se numește dinți curcubeu și presupune colorarea dinților folosind o pastă special concepută.

Brandul Chrom a creat un tip de "ojă" care se aplică pe dinți și funcționează exact precum o ojă pentru unghii, doar că se aplică pe dinți. Culoarea rezistă pe dinți timp de până la 24 de ore.

Nuanța nu se șterge când mănânci sau bei ceva și nu are niciun gust. Iar ca să elimini culoarea de pe dinți tot ce trebuie să faci este să te speli cu pasta ta de dinți obișnuită.

Oja pentru dinți este disponibilă în zece culori: roz închis, roz deschis, albastru, bleu pastelat, verde mentă, galben, auriu deschis și auriu închis, argintiu și cupru.

Creatorii produsului spun că a fost conceput împreună cu medicii dentiști, astfel că nu este nociv pentru dantură și nu pigmentează dinții pe termen lung.

Nu e un look pe care să-l poți în fiecarezi, dar dacă vrei să atragi toate privirile cu zâmbetul tău la o petrecere, atunci dinții colorați ar putea fi o idee interesantă.

Creatorul acestui produs bizar a vorbit de curând cu cei de la New York Post despre acest trend. "Am observat că devine un lucru obișnuit - îl poți purta la petreceri, dar și la birou pentru un accent deosebit.
Poți purta un singur dinte colorat, care să se asorteze cu oja de unghii sau culoarea părului", a declarat acesta.

Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod