Obține un look perfect de Sărbători, cu kit-ul de strălucire de la Life Care®!

Sunt momente pe care le așteptăm cu emoție și pentru care ne place să ne pregătim într-un mod deosebit. Sărbătorile de iarnă sunt prilejul perfect să ne deschidem inimile mai mult ca niciodată, să dăruim bucurie celor din jur și să simțim magia unor zile cu totul și cu totul speciale. Și, nu în ultimul rând, decembrie este luna petrecerilor și a festivităților, a acelor evenimente unde ne dorim să arătăm, pur și simplu, fermecător!

De obicei, aloci un timp generos pregătirilor pentru aceste ocazii speciale, tocmai din dorința de a avea un aspect impecabil. Dar dacă ai putea obține rezultate uimitoare, cu un efort minim? Secretul unui look perfect este un ten hidratat, neted și plin de vitalitate, peste care orice makeup se așează perfect și îți oglindește frumusețea.


Soluția este Biotissima® Instant Perfection, un produs cosmetic cu ingrediente BIO, care asigură rezistența machiajului pentru o perioadă îndelungată de timp.

Baza de machiaj sau primerul Biotissima® are o consistență extrem de catifelată și se aplică pe piele înainte de folosirea fondului de ten pentru mascarea ridurilor și a imperfecțiunilor, protejând totodată pielea sensibilă. Produsul conține uleiuri BIO de argan și luminița nopții, care hrănesc și hidratează pielea. O reuniune cu familia și prietenii dragi în jurul mesei sau al bradului, petrecerea de Crăciun în compania colegilor de muncă sau mult-așteptata seară de Revelion – te poți bucura în voie de acestea, în timp ce machiajul se păstrează neschimbat pe toată durata evenimentului.


Asortează magia sărbătorilor și ținutele de ocazie cu un machiaj cu un contrast puternic, care-ți conturează trăsăturile! Alege să porți pe buze o nuanță curajoasă și seducătoare, culoarea sărbătorilor, a cadourilor și a dragostei. Rujul Biotissima® makeup roșu este îmbogățit cu unt de cacao organic, ceara si ulei de măsline, ulei de ricin și ceară de caise, ingrediente care hrănesc buzele în profunzime, lăsându-le catifelate și atrăgătoare.


De Sărbători, fii frumoasă și fermecătoare, darnică și plină de speranță! Bucură-te de momentele minunate alături de cei dragi și oferă prietenilor și familiei surprize de neuitat!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod