Noul Velvet Oil de la Londa Professional: Sursa ta pentru un păr sănătos

Londa Professional lansează noul ulei, Velvet Oil, cu o formulă ușoară, îmbogățită cu ulei de argan. Formula luxoasă revigorează instantaneu părul fără a-l încărca. Velvet Oil se absoarbe rapid în păr ajutând la repararea și restructurarea cuticulei, dezvăluind instantaneu un păr cu un aspect sănătos.
Uleiul Velvet Oil de la Londa Professional oferă o experiență de lux, care va revigora părul de la prima aplicare. Acesta conține ulei prețios de argan; un ulei hranitor, renumit pentru beneficiile și proprietățile sale de a reface structura firului de păr.

Alături de uleiul de argan, Velvet Oil conține și vitamina E, un antioxidant cunoscut pentru proprietățile sale de a preveni efectele nocive ale radicalilor liberi, protejând împotriva semnelor de îmbătrânire și menținerea unui aspect mătăsos al părului. Cocktailul de ingrediente este completat de pantenol, care este renumit pentru proprietățile fortifiante și de hidratare, permițând părului să fie ușor de descurcat.

Pentru a completa experiența, Velvet Oil are un parfum bogat, prestige.
Mirosul plăcut, reconfortant de mosc și lemn de santal este nuanțat și de note proaspete, fructate de măr copt, piersică delicată și citrice zemoase. Aroma de iasomie și violete completează mirosul natural elegant, care vă va duce cu gandul la o evadare senzorială. Doar o formulă foarte prețioasă este demnă de o astfel de experiență senzorială bogată - Velvet Oil, care conține ulei de argan, unul dintre cele mai prețioase lichide de pe pământ; o evadare pentru simțuri, un cadou pentru părul tău.

Redefinește stilul tău
Formula ușoară a lui Velvet Oil și beneficiile intens reparatoare fac acest produs să fie incredibil de versatil.
Formula reparatoare dezvăluie instantaneu un păr cu un aspect sănătos, care este hrănit și hidratat, iar Velvet Oil trebuie să fie o parte esențială din rutina de zi cu zi și soluția perfectă pentru nevoile tale de îngrijire pentru un păr ca de catifea.

Formula din Velvet Oil nu încarcă părul, ceea ce îl face să fie un produs ideal pentru rutina obișnuită de styling - aplicat pe lungimi și vârfuri, pe părul umed, oferă un aspect mătăsos și neted. Atunci când este utilizat cu Volumation de la Londa Professional, loțiune pentru protecție termică, Velvet Oil oferă o doză suplimentară de protecție termică.
Pentru un look extra-neted, fără fire rebele, se aplică Velvet Oil împreună cu Tamer de la Londa Professional, cremă pentru netezire, pentru rezultate impecabile.

Această formulă ușoară deschide o gamă largă de oportunități de îngrijire și styling – așa cum ne mărturisește și Violeta Palovici, parte din echipa Londa Professional Education:

"Velvet Oil de la Londa Professional permite o mare varietate de posibilități de utilizare. Este minunat folosit înainte de a usca cu uscătorul deoarece nu încarcă părul și îi oferă protecție.
De asemenea, este extraordinar pentru definirea buclelor."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod