Notino menține atmosfera de vară pe tot parcursul anului cu Pastel Collection

Vara a ajuns la final, ne-am întors din vacanțe și revenim la activitățile noastre zilnice.
Notino, unul dintre cei mai mari retaileri online de parfumuri și cosmetice, înțelege nevoile noastre și își propune să ne ofere atmosfera de vară pe tot parcursul anului, lansând Notino Pastel Collection.
 
Noua colecție este special concepută pentru cei care vor să-și exprime veselia și energia prin look-ul lor și evocă, printr-o cromatică vibrantă, bucuria pe care o simțim în timpul vacanței de vară. De la accesorii de păr, la genți de cosmetice, Notino lansează produsele ideale pentru nevoile oricărei femei, potrivite pentru a fi utilizate zilnic. 
 

Colecția include unele dintre accesoriile care nu ar trebui să lipsească din trusa de farduri și de îngrijire personală:

 
Noile genți pentru cosmetice sunt ideale pentru a avea produsele de make-up în ordine și mereu la îndemână.
Acestea au loc cu ușurință în geanta de zi cu zi, astfel poți avea întotdeauna produsele preferate aproape pentru un retuș rapid.
 
Noile seturi de pensule și bureți de make-up din Notino Pastel Collection sunt ideale pentru a obține cu ușurință un machiaj reușit.
 
Pentru o coafură cool și confortabilă, poți alege dintr-o varietate de elastice de păr. Nu îți face griji, acestea nu îți vor lăsa niciun semn pe păr după ce l-ai purtat prins în coadă. Aceste accesorii sunt perfecte pentru a oferi coafurilor o notă de delicatețe și eleganță feminină, dar și un stil vesel.
 
Oglinda cosmetică nu putea lipsi din această colecție.
Probabil îți sună cunoscut acest lucru – există situații în care ai nevoie de ambele mâini ca să îți coafezi părul. Oglinda cosmetică din noua colecție te ajută în astfel de momente, iar, datorită carcasei sale, nu trebuie să îți faci griji că oglinda va aluneca.
 
Chiar dacă vacanța de vară s-a terminat, tot este nevoie de o geantă spațioasă în care să încapă toate produsele de beauty pentru o mai bună organizare și a nu căuta la nesfârșit produsul de care ai nevoie.
Pe lângă aspectul elegant și culorile pastelate, în această geantă ai destul spațiu pentru toate produsele de make-up, cât și pentru crema de corp și șampon.
 
Toate produsele sunt disponibile pe website-ul Notino.ro sau prin intermediul aplicației mobile Notino.




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod