Meghan Markle poartă extensii de păr? Imaginile care au atras atenția fanilor

Ducesa de Sussex poartă tot mai des părul prins în coadă sau coc elegant. Meghan se aliniază astfel la unele dintre regulile de protocol vestimentar și de imagine impuse femeilor care fac parte din familia regală.
Dar soția Prințului Harry își lasă uneori părul liber pe spate, iar fanii săi au observat că lungimea părului său oscilează destul de mult într-o perioadă scurtă de timp. 

Meghan a fost fotografiată în timpul liber, aflată alături de Harry, William și Kate la un meci caritabil de polo. Fotografiile realizate de paparazzi o surprind pe Ducesă cu micuțul Archie în brațe, purtând o rochie de tip caftan, de culoare verde închis. Este prima dată când bebelușul a fost fotografiat în public.

Aceste imagini au declanșat reacții în lanț pe rețelele de socializare, Meghan fiind acuzată de unii useri că nu știe să-și țină copilul în brațe și că bebelușul era la un pas să fie scăpat.
Războiul dintre fanii Ducesei și criticii acesteia au încins paginile rețelelor de socializare. 

Dar dincolo de această controversă, oamenii au mai observat un detaliu. În aceste imagini, părul lui Meghan este vizibil mai lung decât la ultima sa apariție la care a avut părul liber. Diferența de timp este de numai două săptămâni, iar diferența de lungime este destul de mare.


Acest detaliu i-a făcut pe unii să speculeze faptul că Ducesa de Sussex poartă extensii de păr. Meghan este recunoscută pentru părul său frumos, sănătos și strălucitor, dar diferența mare de lungime apărută într-o perioadă scurtă de timp indică faptul că ar putea purta extensii. 

Și cumnata sa, Kate Middleton, s-a confruntat cu astfel de speculații.
Înainte de a deveni soția Prințului William, părul lui Kate părea mult mai rar și nu tocmai voluminos. După ce Kate a intrat în atenția presei, și părul său a suferit o modificare radicală, devenind brusc mult mai bogat.
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod