Life Care lansează Biotissima Essential

Life Care lansează Biotissima Essential, noua gamă de îngrijire completă pentru ten, având la bază o combinație unică de ingrediente active naturale. Noile produse conțin acid hialuronic și un fitocomplex cu 7 extracte naturale, care hrănesc pielea în profunzime și stimulează regenerarea celulară.

Tenul tău se simte fericit și se face remarcat atunci când strălucește în mod natural. Fie că adori să-ți pui adesea în valoare calitățile cu ajutorul produselor de machiaj, fie că ești adepta unul look natural, tenul proaspăt și hidratat este esențial pentru un aspect impecabil. De aceea, crema de zi Biotissima Essential, cu efect intens de netezire și crema de noapte Biotissima Essential, pentru regenerare celulară sunt îmbogățite cu extracte naturale și substanțe active care își unesc proprietățile pentru a oferi pielii cea mai bună îngrijire, 24 de ore din 24:


Ulei de jojoba. Jojoba este un arbust întâlnit în deșerturile de pe continentul american, iar calitatea sa numărul unu este aceea de a-și păstra aspectul mereu verde, în ciuda condițiilor de mediu arid.

Aceasta abilitate extraordinară de apărare este motivul pentru care uleiul de jojoba protejează atât de eficient tenul împotriva deshidratării, având efecte extraordinare asupra pielii mature și uscate.


Ulei de migdale. Foarte popular în Asia, dar și în regiunea mediteraneana, acesta este bogat în vitamina E, acizi grași monosaturați, potasiu, zinc și alte minerale, care hidratează și calmează pielea, favorizând, totodată, absorbția celorlalte substanțe nutritive din noile produse Life Care.
Ulei din nuci de Macadamia. Acest ingredient de origine exotică este astăzi unul dintre cele mai apreciate soluții cosmetice.

Structura sa este similară cu țesutul lipidic propriu pielii, ceea ce îl face excelent pentru îngrijirea tenului uscat și sensibil.


Ulei de luminița nopții. Cu un conținut ridicat de vitamina E și acid gras esențial gama-linoleic, uleiul de luminița nopții întărește bariera naturală a tenului, favorizând regenerarea celulară și împiedicând îmbătrânirea prematură a pielii.


Ulei din semințe de struguri. Acesta are acțiune emolientă și intens hidratantă, stimulând totodată regenerarea celulară.


Unt de shea. Povestea sa datează din timpul Egiptului Antic, atunci când însăși regina Cleopatra îl folosea ca parte ritualurilor sale zilnice de îngrijire și înfrumusețare.

Untul de shea conține acid oleic în proporție de 40-60%, un acid gras cu acțiune emolientă și efect intens de netezire asupra pielii.


Fitocomplex.
Produsele Biotissima Essential conțin ingredientele extrem de prețioase a 7 extracte naturale: magnolie, mușețel, scoarță de salcie, ceai verde, grefă, tuia și propolis, cu efect antioxidant, hidratant și protector.


Acid hialuronic. Acesta este o componentă organică foarte versatilă, care se regăsește în fiecare țesut, inclusiv în piele. Efectul său este o piele mai fină, mai elastică, cu aspect tânăr.


Silicon bio-disponibil. Parte a țesutului conjunctiv din corpul uman, acesta are rolul de a păstra nivelul optim de hidratare a pielii și, astfel, aspectul strălucitor și sănătos al tenului.
În plus, noile produse Biotissima Essential lasă un miros proaspăt și plăcut pe piele, fără a conține parfumuri alergene, și sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru tenul sensibil și pentru pielea bărbaților.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod