Kim Kardashian și-a vopsit părul roz

În urmă cu un an, Kim Kardashian și-a transformat radical look-ul și a provocat o adevărată undă de șoc în rândul fanilor săi.
Starleta a trecut atunci de la un păr într-o nuanță de negru intens, la un blond platinat. Dar se pare că vedeta a decis să încerce o nuanță și mai îndrăzneață.

Kim a anunțat duminică pe rețelele de socializare că și-a schimbat iar culoarea, de această dată optând pentru un roz intens.

Starleta în vârstă de 31 de ani le-a dat un indiciu încă de vineri fanilor săi ca urmează o schimbare: "Nici nu pot să vă spun cât de mult m-am plictisit de părul meu blond platinat", a scris Kim pe Twitter.

Iar vedeta nu a stat pe gânduri.
Chiar dacă a declarat că este "brunetă în adâncul sufletului", Kim Kardashian nu a revenit la culoarea sa naturală. În schimb, a ales o culoare cât se poate de îndrăzneață.



Judecând după numeroasele postări despre noua sa culoare, se poate spune că celebra membră a clanului Kardashian este cât se poate de mândră de rezultat. 

Pentru că sora sa mai mică,  Kylie, este o adevărată împătimită a perucilor, fanii s-au întrebat dacă nu cumva părul roz intens al lui Kim este o perucă.
"Mă întreb dacă este o perucă sau o culoare permanentă. Știm că Kim nu prea se joacă cu perucile", a scris unul dintre useri.

Kim Kardashian s-a grăbit să pună capăt zvonurilor înainte de a se lansa, astfel că a clarificat imediat situația. "Eu nu prea folosesc peruci. Este real", a scris Kim pe Twitter.

Iar hairstilistul său i-a sărit în ajutor. Chris Appleton a postat pe Instagram o fotografie în care apare un amestec roz de vopsea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod