Kate Middleton poartă extensii de păr? Ce spun specialiștii

Ducesa de Cambridge este recunoscută pentru părul său des, strălucitor și impecabil coafat la fiecare apariție publică.
Kate poartă părul liber, adesea având bucle voluminoase, perfect definite, sau cocuri interesante. A devenit o sursă de inspirație pentru femeile care visează să aibă un păr la fel de frumos. Nu este de mirare, având în vedere faptul că și alegerile vestimentare ale lui Kate au același efect. Toate modelele accesibile de rochii pe care ducesa le poartă se vând apoi complet în câteva ore.

Editorul și fondatorul LibertyLondonGirl.com, Sasha Wilkins, a făcut, însă, o declarație destul de șocantă în timpul unui documentar numit "The Royals".
"Cred că părul lui Kate a devenit simbolul ei, este detaliul pentru care este recunoscută - părul perfect, strălucitor și des", a declarat Sasha Wilkins. "Există zvonuri potrivit cărora Ducesa ar purta extensii de păr, dar eu nu am găsit pe nimeni care să confirme această informație", a mai spus Wilkins.

Diferențele majore dintre podoaba capilară pe care Kate o avea cu mulți ani înainte și cea din prezent ar putea fi motivul pentru care au apărut astfel de zvonuri. Imaginile din trecut cu soția Prințului William sunt dovada clară că aceasta nu a avut întotdeauna un păr de invidiat.
Kate pare să aibă părul mult mai rar, cu firul subțire, în fotografiile mai vechi. De asemenea, este recunoscut faptul că fluctuațiile hormonale din timpul sarcinii pot duce la căderea părului. Dar după cele trei sarcini, părul lui Kate pare totuși să fie mai des și mai sănătos ca niciodată. 

Dar Richard Ward, hairstilistul personal al Ducesei de Cambridge, a dorit să reducă la tăcere astfel de zvonuri. Acesta spune că adevăratul secret din spatele părului strălucitor și bogat al lui Kate este o perie de păr numită Tangle Angel.

"Întotdeauna pieptăn părul folosind o perie antibacteriană și antistatică numită Tangle Angel", a declarat Richard Ward pentru revista People.
Peria, care costă în jur de 10 lire, creează baza pentru uscarea corectă a părului și pentru ridicarea părului de rădăcini, ceea ce oferă mai mult volum, spune specialistul.

"Este foarte important să folosești o perie potrivită. Cu această perie, părul este ridicat de la rădăcină pe măsură ce este uscat cu foehnul, ceea ce face cuticulele firelor să se închidă, iar părul să aibă un aspect perfect", spune Ward, care este și producătorul acestor perii.

Ward, care este unul dintre cei mai apreciați hairstiliști din Marea Britanie, mai spune că este adeptul bigudiurilor pentru obținerea unui păr voluminos, cu bucle impecabile, precum cel al lui Kate Middleton. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod