Glitter în păr, trendul pentru petrecerile din acest sezon

Îți place la nebunie să fii în centrul atenției și să atragi toate privirile la petreceri? Atunci acest trend este perfect pentru tine!
Este vorba despre glitterul aplicat pe păr, cu scopul de a-ți transforma coafura într-o adevărată bijuterie.

Sclipiciul multicolor, dar și cel argintiu sau auriu, îi oferă coafurii tale acel ceva special, care se potrivește excelent cu atmosfera acestei luni de săbătoare. Împletiturile pot fi cel mai simplu accesorizate cu ajutorul glitterului. Aplică-l pe cozile sau cocurile împletite pentru a le pune în valoare textura. 

Deși este foarte interesant și original, nu uita că acest stil este potrivit petrecerilor în familie sau celor alături de prieteni, dar și pentru ieșirile în club.
Este o alegere perfectă pentru Revelion. În schimb, nu este deloc potrivit să porți glitter în păr atunci când ești invitată la o petrecere formală, care se desfășoară într-un loc elegant.

Glitterul poate fi aplicat la rădăcini, dar și pe lungimea părului. Poți folosi sclipici fin, dar și glitterul cu bucăți mai mari, în forme interesante. Tot ce trebuie să faci este să amesteci sclipiciul cu gel pentru păr, apoi să aplici pasta cu o pensulă pentru vopsit.

Un dezavantaj al acestui stil inedit pentru o coafură de petrecere este faptul că nu va fi prea ușor să scapi de tot sclipiciul din părul tău.
Dar vei fi strălucitoare la petreceri și cu siguranță merită efortul!

Iată cum să aplici glitter pe păr:

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod