Geanina Ilies a sarbatorit cu prietenii de Dragobete!

Geanina Ilies a sarbatorit de Dragobete, un an de la deschiderea salonului de bronzat - Ergosun by Geanina Ilies.

Inca de la prima ora vedetele care frecventeaza salonul, si-au facut aparitia la studio pentru a sarbatori alaturi de Geanina. "Am facut un eveniment care a tinut toata ziua, cu prieteni si clienti ai studioului de bronzat Ergosun by Geanina Ilies. Am petrecut cu: Roxana Ciuhulescu, Andrei Nourescu, Sandra Izbasa, Andreea Berecleanu, Mihaela Calin, Maria Andrei, Ellie White, Cristina Cioran, Dana Savuica. De cate ori simt nevoie de rasfat, prietenele mele vin la la salon".

Situat in zona de nord a capitalei, salonul Ergosun by Geanina Ilies pune la dispozitia clientilor cele mai bune aparate de bronzare din categoria celor mai buni producatori de pe piata.

Ergoline si Megasun sunt marcile cu o tehnologie absolut inovatoare avand cel mai puternic rezultat. Designul futurist precum si constructia ireprosabila au contribuit la succesul mondial al marcilor.  Aparatele Ergoline iti castiga increderea de la prima utilizare. Un aspect important al produselor Ergoline este ergonomia care asigura un confort maxim pentru sedintele de bronzare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod