Frumusețea înseamnă dragoste pentru propriul corp

Frumusețea nu este un concept abstract, ci o realitate îmbrățișată de fiecare femeie în parte. A fi cu adevărat frumoasă înseamnă a te simți în consecință și a identifica modalitățile prin care să exprimi cel mai bine acest lucru.
Iar asta presupune înainte de toate o foarte bună cunoaștere de sine și o iubire necondiționată atât a imperfecțiunilor, cât și a aspectelor fizice sau comportamentale considerate drept atuuri.

Dove îndeamnă femeile să înceapă experiența frumuseții prin a învăța cum să își iubească, înainte de toate, corpul. Așa cum nu poți îndrăgi ceva ce nu cunoști îndeajuns de bine, nici corpul nu poți ajunge să îl iubești în absența unui dialog profund cu acesta. Dorința redescoperirii, secondată de interes și de atenție, este activată în momentul în care în ecuație intervine aspectul senzorial, atingerea.
Hidratarea corpului implică atingere, însă nu una de natură mecanică, ci integrată conștient într-un ritual de frumusețe plin de însemnătate.

De cele mai multe ori, femeile simt nevoia unei validări a frumuseții venite din exterior, uitând să caute esența aflată deja în interiorul lor și care nu necesită altceva decât să fie cultivată. Iubirea de sine debutează cu o cunoaștere atentă a propriei persoane, iar Dove creează contextul perfect pentru o apropiere plină de însemnătate: hidratarea conștientă a pielii transformată într-un ritual ce activează toate simțurile.


Studiul Dove Body Love, realizat de Dove cu sprijinul Edelman Berland – una dintre cele mai bine cotate companii internaționale de cercetare de piață – în perioada 24 februarie – 3 martie 2015, pe un eșantion de 1020 de femei din Germania, Olanda și Marea Britanie, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, relevă factorii care generează dorința explorării de către femei a propriei frumuseți: 54% dintre femeile intervievate au fost de acord că, dacă un produs de hidratare a corpului s-ar simți mai plăcut pe pielea lor, l-ar utiliza mai des, iar aproape jumătate dintre persoanele care au participat la acest studiu recunosc faptul că, din dorința de a salva timp, nu își duc întotdeauna ritualul de frumusețe până la capăt.


Frumusețea respiră o vrajă imbatabilă și o putere de nedescris din clipa în care dragostea pentru propriul corp surclasează vanitatea și falsele idealizări. Iar Dove știe că nu este necesar decât un imbold pentru a porni în călătoria care va transforma nu doar modul de concepere a ritualului zilnic de înfrumusețare, ci și percepția asupra sinelui.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod