De ce arata Cher atat de bine la aproape 70 de ani

Saptamana trecuta a implinit 69 de ani, insa look-ul ei nu are legatura cu varsta din buletin. Arata senzational si, mai mult decat atat are o forta incredibila. "Clar, are o expresie a fetei care demonstreaza clar ca a trecut de multe ori prin cabinetul medicului estetician. S-a intervenit la nivelul pometilor, la nivelul nasului si clar al buzelor", explica chirurgul estetician, dr. Florin Juravle.

In plus, conform propriilor declaratii, artista este "client" fidel al tratamentului Madonnei, binecunoscutul  Intraceuticals. "Dupa 20 de ore de filmari, tenul meu este proaspat ca la 20 de ani", explica Cher.

"Intraceuticals este un tratament bazat pe tehnologia oxigenarii hiperbarice si pe infuzia in profunzime a serurilor special create. Sistemul Intraceuticals se adreseaza cauzei aparitiei ridurilor si degradarii pielii cauzate de imbatranire; acesta furnizeaza un flux continuu de oxigen printr-un aparat special si utilizeaza seruri cu molecule transportoare pentru facilitarea introducerii ingredientelor cheie in piele.

Aceasta tehnologie duce la o hidratare superioara, dar se pot face si tratamente specifice cum ar fi tratament antiacneic, albire, rejuvenare sau anti-rid. Rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta, tenul arata mai fresh si bine hidratat din interior, ridurile sunt drastic reduse, pielea este oxigenata si este stimulata productia de colagen si elstina", conchide medicul estetician, doctor Florin Juravle.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod