Daruieste „O zi de feminitate”

Feminitatea este un dar pe care avem nevoie sa il descoperim si sa il exploram.

Ca sa ne bucuram de viata si sa o traim la potentialul sau maxim in calitate de femei. In martie, acorda-ti tie sau unei femei dragi din viata ta „O zi de feminitate”. Oana Stoianovici, coach tranformational, te invita la un eveniment care te va reconecta cu tine insati.

Vei invata:
•    Sa-ti accesezi propriul centru, propria sursa de putere feminina;
•    Sa construiesti relatii puternice si sanatoase cu cei din jurul tau;
•    Sa afli ce iti doresti cu adevarat in viata;
•    Sa iti cultivi increderea in tine;
•    Sa iti dai voie sa fii libera si creativa;
•    Sa obtii ce iti doresti in relatiile cu barbatii.

Evenimentul „O zi de feminitate” are loc pe data de 12 martie.

Acesta este structurat in jurul a patru coordonate. „Tu cu tine” te invata cum sa ai o relatie curata si constienta cu propria persoana, „Incredere in tine” iti arata cum ancorarea in energia feminina te va face mai puternica, „Creativitate” te va ajuta sa iti exprimi talentele tale unice iar „Tu si el” te va ghida in lumea relatiilor de cuplu implinite.

Oana Stoianovici, gazda evenimentului, este coach cu o experienta de peste 12 ani in programe de leadership transformational si procese cuantice de vindecare.

A dezvoltat workshopuri unice, care sprijina participantii sa isi depaseasca conditionarile trecutului si sa isi implineasca intentiile si aspiratiile. Pana in prezent, peste 5000 de persoane au beneficiat de programele sale. Te poti inscrie la evenimentul din 12 martie sau poti cumpara un gift certificate pentru o femeie draga din viata ta de pe ozidefeminitate.ro sau thefeminine.eu .

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod