Cristi Pascu – cele mai frumoase/nereușite coafuri de la Oscar

Vedetele au impresionat ori au surprins neplăcut pe covorul roșu de la Oscar atât prin vestimentațiile alese, cât și prin coafuri.

Cristi Pascu, hairstylistul vedetelor din România, si-a ales favoritele din acest an, însă se declară extrem de dezamăgit tocmai de una dintre marile câștigătoare. Regina covorului roșu, Charlize Theron, l-a cucerit pe Cristi imediat, fiind preferata lui la această ediție a premiilor Oscar. În topul celor mai reușite coafuri de la Oscar, Cristi Pascu le-a inclus și pe Olivia Wilde, Sofia Vergara, Jennifer Garner, Cate Blanchett și Jennifer Lawrence.  

"Charlize Theron poartă o cărare într-o parte, ușor exagerată, adecvată acestui tip de evenimente și de ținută. Cărarea într-o parte îți asigură un look curat, care nu face decât să ne dea mai multă eleganță, stil și rafinament. O recomand cu încredere", spune Cristi Pascu.

Olivia Wilde a optat și ea pentru păr prins, cu ajutorul unor împletituri, perfect mai ales când purtăm multe accesorii. "Avem aici un exemplu extraordinar de bun în ceea ce privește accesorizarea ținutei.

În clipa în care îți pui ceva voluminos la gât, este suficient să îți porți părul fie cu o cărare pe mijloc dacă te avantajează, fie cu o cărare mult într-o parte. Chiar dacă nu este perfect aranjat, efectul este mai mult decât spectaculos pentru că îmbracă gâtul foarte frumos și pune în evidență trăsăturile feței", menționează Cristi Pascu.

Jennifer Garner și Sofia Vergara sunt cele două vedete care au o coafură impecabilă, complet finisată, așa cum ar trebui să poarte orice vedetă pe covorul roșu. "Jennifer Garner poartă un model de coc pe care îl putem folosi oricând într-o împrejurare de acest gen, la o ceremonie. Este genul de coc lejer prins, foarte ușor de realizat și acasă, dar care ne oferă prestanță. Iar la Sofia Vergara este un exemplu foarte reușit de păr prins cu o cărare pe mijloc. Dacă această coafura este bine realizată, te poate scoate din anonimat și te face, într-adevăr, să arăți ca o vedetă de la Hollywood", spune hairstylistul.

Anul acesta se poartă parul lung, dar bobul nu a ieșit din modă. Fie că e vorba de păr întins sau bucle lejere, rămâne un trend pe covorul rosu.

"Cate Blanchett și Jennifer Lawrence au optat pentru coafuri simple, curate, pentru cî rochiile lor erau oricum încărcate și, dacă ar fi apărut cu o coafură sofisticată, atunci cu siguranță nu ar fi fost în avantajul lor. Putem vedea foarte clar în acest cazuri ca, de multe ori, zicala americanilor ‘less is more’ este mai mult decât potrivită", declară Cristi Pascu.

Însă cea mai plăcută surpriză, un model de eleganță și rafinament, a venit de unde se aștepta mai puțin. "Marea mea surpriza a fost Lady Gaga. Obișnuit cu aparițiile excentrice de la MTV și Grammy, mă așteptam la orice, dar m-am bucurat să văd că arată ca o adevărată divă de Hollywood. Blondul platinat, buclele retro și machiajul discret au ajutat-o să pară că face parte din lumea filmului și a divelor de pe marele ecran, asemenea lui Marilyn Monroe", spune Cristi Pascu.

Lista vedetelor care au ales coafuri inspirate poate continua, însă Cristi Pascu se declară dezamăgit tocmai de vedetele care ar fi trebuit să iasă în evidență în marea noapte a premiilor Oscar.

Alicia Vikander, câștigătoarea premiului pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundar, pare mult prea neglijent aranjată, mai ales că era nominalizată, iar așteptările criticilor erau enorme.

"Alicia Vikander este una dintre dezamăgiri pentru că vorbim despre un păr neglijent și, dacă facem o simplă comparație cu Sofia Vergara, observăm ca look-ul de vedetă de Oscar nu are nicio legătură cu Alicia, din păcate. În acest caz, micile detalii fac marile diferențe. Era noaptea în care ea trebuia să străluceasca, să nu lase nimic să-i umbrească bucuria acestei seri. În schimb, a reușit să arate ca într-o seară ca oricare alta. După atâtea apariții reușite în ultimul an, Alicia Vikander trebuia să fie în topul celor mai bune ținute ale galei. Păcat! Chiar este o tânără speranță și cred că poate mai mult de atât", declară Cristi Pascu.

Printre vedetele care au dat gres la capitolul coafuri, în opinia lui Cristi Pascu, se numara și Julianne Moore și Patricia Arquette.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentați hairstyliști din România, inițiatorul concursului Cel mai bun hair-stylist din Romania și al Academiei de Coafură ce îi poartă numele, ambele proiecte bucurându-se de mare succes.

Credit foto:  © Copyright 1993-2016 ZUMA Press, Inc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod