“Cred in mine” - o emisiune cu o armata de specialisti

O echipa de specialisti ajuta femeile sa-si schimbe infatisarea, in speranta ca viata lor se va imbunatati.

Ovidiu Buta (stilist), Marius Baragan (fotograf), Maria Pauna (make up artist) si dr. Iancu Morad (medic estetician) au grija ca transformarea sa fie efectuata cu maxim profesionalism.

Emisiunea „Cred în mine” este realizată după formatul britanic, How to look good naked, difuzat de postul Channel 4. Emisiunea își propune să le redea concurentelor încrederea în sine și să le demonstreze că frumusețea vine din interior.
 
Stilistul Ovidiu Buta, prezentatorul emisiunii, spune că „Din păcate multe femei, atunci când se uită în oglindă, își văd doar defectele.

Împreună cu echipa mea de stiliști, vreau să le ajut să-și descopere calitățile și să le învăț să-și scoată în evidență atuurile. Fiecare femeie este frumoasă în felul ei, trebuie doar să aibă încredere în ea și mă bucur că am șansa de a transmite acest mesaj important tuturor femeilor din România.”
 
În fiecare ediție a emisiunii, Ovidiu Buta parcurge alături de o concurentă, drumul anevoios de la deznădejde și îndoială către încredere în sine și în forțele proprii.
Participantele la emisiunea „Cred în mine” vor fi sfătuite cum să-și aranjeze părul, cum să se machieze și ce fel de ținute să poarte pentru a-și scoate în evidență calitățile, vor scapa de micile probleme estetice care le dau bataie de cap cu ajutorul doctorului Iancu Morad, care le corecteaza cu decent imperfectiunile si le pune in valoare frumusetea.

Sunt femei care un pic au pierdut increderea in ele, se vad altfel decat sunt, isi vad doar defectele uitand de calitati.

Prin metode modern, de ultima generatie, le ajutam cu tratamente faciale, le corectam un pic ridurile de expresie, le dam luminozitate si prospetime fetei, daca e cazul ridicam sprancenele, facem totul cu bun simt si decenta, asa cum ne sta in fire, fara sa modificam radical fizionomii. Asta numim noi medicina estetica de calitate”, a declarat doctor Iancu Morad.
 
La finalul acestei călătorii, ele vor face față unei noi provocări.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod