coltuldefrumusete.ro deschide un stand in Băneasa Shopping City!

Te invitam, draga noastra, sa ne fii alaturi chiar din prima zi! Te recompensam cu vouchere cadou, iar primii 100 de clienti/cliente primesc gratuit cate o masca de fata Dermaglin!

coltuldefrumusete.ro, magazin cu produse cosmetice naturale, vine mai aproape de tine  incepand cu 1 Decembrie, in Baneasa Shopping City, galeriile Feeria.
Produsele naturale si bio pe care ti le oferim sunt acum intr-un stand cochet, amenajat pe alea centrala, la parter, exact in fata hipermarketului Carrefour. Da, chiar in drumul tau!


Ne gasesti acolo in fiecare zi a saptamanii, exact in timpul in care mallul este deschis, adica in intervalul 10:00 – 22:00. Te intampinam cu tot ceea ce ai nevoie pentru frumusetea ta, cu o varietate de produse naturale pentru ten, corp si par de la FARMONA (gamele Sweet Secret, Let`s Celebrate, Magic Spa, Skin Aqua Intensive, Skin Crystal Care, Perfect Beauty, Dermacos, Herbal Care, Seasonal Line, Sun Balance, Jantar, Nivelatione) si DERMAGLIN (sapun si diverse tipuri de masti faciale pe baza de argila verde cambriana), pe care le gasesti direct la standul nostru, la preturi exceptionale.

Iar daca ai vreo nelamurire, consilierele noastre te vor ajuta cu cele mai bune sfaturi.
Si pentru ca frumusetea ta nu are program, ne gasesti oricand si pe www.coltuldefrumusete.ro


Te asteptam cu drag!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod