Ce tratament de remodelare corporala si tratare a celulitei foloseste Geanina Ilies

Frumoasa vedeta, Geanina Ilies s-a indragostit de tratamentul de remodelare corporala si tartare a celulitei VelaShape II.

Urmarind rezultate bune si rapide, Geanina Ilies a ales o varianta optima pentru o silueta de invidiat, vedeta fiind incantata de alegerea facuta. Aceasta a incercat de curand tratamentul in cadrul clinicii Noblezza Beauty Lounge.

Ce este VelaShape II? VelaShape II este prima solutie medicala non-invaziva aprobata de FDA pentru reducerea circumferintei si pentru diminuarea celulitei prin tehnologia elos, trateaza atat tesuturile profunde, circumferinta dar si straturile superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei si fiind un tratament terapeutic de profunzime, confortabil, non-invaziv, usor.

Cum functioneaza VelaShape II? VelaShape II prezinta tehnologia elosTM, cominatia dintre Radiofrecventa Bi-polara si eneria Luminii Infrarosii, plus Mesaj Mecanic si Vacuum.

Combinatia dintre lumina infrarosie si energia RF incalzeste tesuturile dermei si hipodermei in profunzimea zonei de tratament. Incalzirea exacta a tesutului asigura un tratament sigur, eficient, rapid si fara timp de recuperare. Vacuumul si rolele special destinate masajului mechanic, netezesc pielea pentru a facilita transmiterea sigura si eficienta a energiei termice. Rezultatul imediat consta in imbunatatirea metabolismului energiei stocate in piele, accelerarea drenajului limfatic si micsorarea efectiva a marimii celulelor adipoase, si astfel se reduce stratul de grasime.

Rezultate optime inca de la primele sesiuni de tratament:
•    7.3 cm - reducerea circumferentiala
•    2.5 cm - reducere pe fiecare coapsa
•    2.3 cm - reducere in zona fesiera
•    Majoritatea pacientilor au considerat tratamentul usor, fara durere
•    60% au prezentat o imbunatatire a texturii pielii

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod